Rizk logo

SIGURNOST I PRIVATNOST

ODOBRENJE

Top Games d.o.o. (Rizk.hr) ima valjano odobrenje za priređivanje igara na sreću putem interneta koje je izdalo hrvatsko Ministarstvo financija, Klasa: UP/I-461-03/19-01/17 i Ur.br.: 513-07-21-01-20-4 od 23.07.2020. Top Games d.o.o.(Rizk.hr) se u potpunosti zalaže za pridržavanje visokih standarda, pravila i propisa koje je odredio davatelj odobrenja te za pošteno i transparentno igranje.

SIGURNOST

Sigurnost je najveći prioritet na stranici Rizk.hr i učinit ćemo sve što je u našoj moći da tvoji privatni podaci budu sigurni. Koristimo visoko sofisticirane algoritme za šifriranje podataka SSL (Secure Socket Layer), iste sustave koji se koriste u većini najvećih svjetskih banaka i financijskih institucija.

OSOBNI PODACI

Naši korisnici su nam od izuzetne važnosti. Nikada te nećemo tražiti lozinku i nikada nećemo dopustiti da tvoji podaci prijeđu u ruke zlonamjernih osoba. Naši sigurnosni sustavi pobrinut će se da sve bude što je moguće sigurnije.

SREDSTVA

Osim toga, našim pristupom sigurnosti kao u Fort Knoxu i implementacijom enkripcije SSL osiguravamo sve uplate i isplate sa protokolima sigurnosti podataka o industriji platnih kartica (PCI DSS). Kao i PCI DSS, sva uplaćena sredstva čuvamo na odvojenom bankovnom računu.

To znači da te Captain Rizk drži na sigurnom bolje nego Secret Service američkog Predsjednika kad je u Bijeloj kući. A i više je seksi od onih momaka iz Tajne službe.