Rizk logo

OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

VERZIJA BROJ 1.0 OD 1. SIJEČNJA 2020.

Ova obavijest zajedno s Općim uvjetima i obavijesti o kolačićima koja je dostupna na internetskoj stranici postavlja osnovu na kojoj ćemo obrađivati bilo koje osobne podatke koje prikupljamo od vas ili koje nam vi dajete. Molimo pažljivo pročitajte tekst u nastavku da biste razumjeli naša stajališta i postupke u vezi s vašim osobnim podacima i kako ćemo postupati s njima. Posjetom i otvaranjem računa na našoj web stranici prihvaćate i pristajete na postupke opisane u ovim pravilima.

Zecure Gaming Limited, malteška tvrtka sa sjedištem u „Betsson Experience Center“, Ta ‘Xbiex Seafront, Ta’ Xbiex, XBX 1027, Malta, je voditelj obrade podataka za vaše osobne podatke.

Kad navodimo „DRUŠTVO“, „mi“, „nama“ ili „naše“ u ovoj obavijesti o privatnosti, pozivamo se na odgovarajuće društvo unutar korporativne grupe društava kojoj pripada Zecure Gaming Limited, tj. Betsson Group (u daljnjem tekstu „Grupa“) koje može biti uključeno u obradu vaših podataka kako bi vam pružilo određenu uslugu.

Imenovali smo službenika za zaštitu podataka (SZP). Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj obavijesti o privatnosti, uključujući bilo koji zahtjev za ostvarivanje svojih zakonskih prava, obratite se SZP-u na dataprivacy@betssongroup.com.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO O VAMA

Prikupit ćemo i obraditi sljedeće podatke o vama:

Informacije koje nam dajete. Ovo su podaci o vama koje nam dajete ispunjavanjem obrazaca na našoj internetskoj stranici ili korespondencijom s nama telefonom, e-mailom ili na neki drugi način. To uključuje podatke koje dajete kada se registrirate za upotrebu naše internetske stranice, pretplatite se na našu uslugu, izvršite uplate, oklade ili isplate na našoj internetskoj stranici, sudjelujete u chat sobama, prihvaćate bonuse ili druge promocije dostupne na našoj internetskoj stranici, svu dokumentaciju o dubinskom snimanju koju dijelite s nama, uključujući upitnik i prateću dokumentaciju o izvoru sredstava te kada nam prijavite problem ili podnesete žalbu. Podaci koje nam dajete mogu sadržavati vaše ime, korisničko ime, adresu, datum rođenja, zemlju prebivališta i državljanstvo, identifikacijski broj, e-mail adresu i telefonski broj, podatke o financijskoj i kreditnoj kartici, osobni opis, dokaz o identifikaciji, dokaz adrese stanovanja, dokaz o sredstvima i fotografiju.

Tamo gdje moramo prikupiti osobne podatke po zakonu ili prema odredbama ugovora koji imamo s vama, a ako te podatke ne navedete na zahtjev, možda nećemo moći izvršiti ugovor koji imamo ili pokušavamo sklopiti s vama (na primjer, da bismo vam pružili igre ili usluge plaćanja). U ovom ćemo slučaju možda morati zatvoriti vaš račun.

Informacije koje prikupljamo o vama. S obzirom na svaki vaš posjet našoj stranici, automatski ćemo prikupiti sljedeće podatke:

• Tehničke informacije, uključujući adresu internetskog protokola (IP) koja se koristi za povezivanje vašeg računala s Internetom, vaše podatke za prijavu, vrstu i verziju preglednika, postavke vremenske zone, operativni sustav i platformu;
• Informacije o vašem posjetu, uključujući cjelovite usklađene lokatore sadržaja (Uniform Resource Locators – URL), igre koje ste igrali i trajanje svake igre i stranice, informacije o interakciji na stranici.
• Informacije dobivene od kolačića. Molimo pogledajte našu Obavijest o kolačićima za više detalja o vrstama kolačića koji se koriste.

Informacije koje dobijemo iz drugih izvora. Ovo su podaci koje dobivamo o vama ako koristite bilo koju od naših internetskih stranica ili usluga kojima upravljaju subjekti unutar Grupe ili se oslanjaju na licence različitih subjekata unutar Grupe. U slučaju da koristite račune na više internetskih lokacija kojima Grupa upravlja, možemo usporediti podatke o vama koji su generirani sa svake internetske lokacije u jednom spremištu podataka. Takvi su nam podaci važni u statističke svrhe, ali također posebno relevantni u kontekstu odgovornosti za sprječavanje pranja novca i odgovornog igranja koje proizlaze iz zakona.

Tijekom pružanja usluga, usko surađujemo i s obrađivačima podataka trećih strana (uključujući, na primjer, poslovne partnere, podugovarače u tehničkim, uslugama plaćanja i isporuke, kao i za isporuku marketinških informacija (kao što su pružatelji alata za CRM alate, e-mail marketinški partneri, pružatelji usluga SMS-a, distributeri direktne pošte i pružatelji usluga odlaznih poziva), reklamnim mrežama i pridruženim mrežama, analitičarima, društvima za obavještajno dubinsko snimanje, pružateljima podataka o pretraživanju, kreditnim referentnim agencijama). Ova kategorija uključuje informacije koje dobivamo od naših izdavača, oglašivača i drugih partnera s kojima radimo kako bi nam pomogli da vam isporučimo oglase i personalizirani sadržaj te da vas prepoznamo na svim preglednicima i uređajima. To može uključivati pseudonimne identifikatore oglašavača koje neki oglašavači ili druge oglasne platforme treće strane odluče podijeliti s nama. Obrađivači podataka obrađuju osobne podatke u skladu s našim pisanim uputama i njihove aktivnosti bit će ograničene na one koji su im potrebni kako bi nam pomogli da vam pružimo uslugu.

Također možemo primiti osobne podatke o vama od vlasnika marke. U svrhu transparentnosti, marke mogu biti u vlasništvu subjekata koji nisu voditelji obrade podataka, a sve informacije stečene putem tih marki bit će dostupne vlasnicima marki kojima dajemo pristup našoj platformi koja sadrži vaše osobne podatke.

KATEGORIJE PODATAKA O VAMA KOJE ČUVAMO

Osobni podaci ili osobne informacije znače bilo koje informacije o pojedincu po kojima se ta osoba može identificirati. Ne uključuje podatke gdje je identitet uklonjen (anonimni podaci).
Osobni podaci o vama prikupljeni i obrađeni mogu se grupirati u sljedeće kategorije:

• Podaci o identitetu uključuju ime, djevojačko prezime, prezime, korisničko ime ili sličan identifikator, bračni status, naslov, datum rođenja, spol, status zaposlenja i zanimanja i OIB.

• Podaci za kontakt uključuju adresu stanovanja, adresu e-pošte i brojeve telefona.

• Financijski podaci uključuju podatke o vašoj plaći i imovini, podatke o izvorima sredstava koja se koriste za polog kod nas, kao i podatke o bankovnom računu, platnoj kartici ili računu za plaćanje, uključujući podatke sadržane u bilo kojem bankovnom izvodu, uplatnicama i sličnoj dokumentaciji prikupljenoj u svrhu upoznavanja korisnika (KYC).

• Podaci o transakciji uključuju detalje o uplatama i isplatama, odigravanju i ostalim detaljima igara koje ste igrali na našim internetskim stranicama.

• Tehnički podaci uključuju adresu internetskog protokola (IP), vaše podatke za prijavu, vrstu i verziju preglednika, postavku i lokaciju vremenske zone, vrste i verzije dodataka preglednika, operativni sustav i platformu i drugu tehnologiju na uređajima koje koristite za pristup ovoj internetskoj stranici.

• Podaci o korištenju uključuju podatke o tome kako koristite našu internetsku stranicu, proizvode i usluge, vaše korisničko ime i lozinku (kodirane), igrane igre, prijavu, vrijeme odjave, trajanje igre, preuzete bonuse i promocije, odgovorno igranje i klasifikaciju protiv pranja novca (AML).

• Marketinški i komunikacijski podaci uključuju vaše preferencije u primanju reklama od nas i naših trećih strana i vaše komunikacijske preferencije.

Ispunjavajući naše zakonske obveze, moramo također prikupiti posebne kategorije osobnih podataka o vama (poput detalja o bilo kakvim političkim ili vladinim pozicijama koje obnašate, u skladu s našim obvezama protiv pranja novca i dubinske analize).

KORIŠTENJE INFORMACIJA (SVRHA)

Informacije koje nam dajete. Te informacije ćemo koristiti:

• Za izvršavanje naših obveza proizašlih iz uvjeta koji su sklopljeni između vas i nas i za pružanje usluga igara koje tražite od nas, za prihvaćanje vaših uplata i obradu isplata sredstava, za izvršavanje postupaka upravljanja prevarama kako bismo odgovorili na bilo koji upit ili pritužbu koje imate, kao i druga sporedna pitanja vezana za glavne usluge koje vam pružamo;
• Pod uvjetom da ste dali suglasnost da s vama kontaktiramo radi marketinških informacija, kako bismo vam pružili informacije o našim uslugama, shemama i promocijama bonusa te informacije o proizvodima i promocijama, sadašnjima ili budućima, koje nudimo;
• Pod uvjetom da ste dali pristanak da s vama kontaktiramo radi marketinških informacija naših kompanija u grupi, kako bismo vam pružili informacije o našim uslugama, shemama i promocijama bonusa te informacije o proizvodima i promocijama povezanih i grupnih subjekata unutar Grupe;
• Za pružanje prilagođenog oglašavanja na internetskoj stranici na temelju vaše interakcije s internetskom stranicom ili vaših podataka o upotrebi;
• Da bismo vas obavijestili o promjenama naše usluge;
• Kako bismo osigurali da se sadržaj s naše internetske stranice predstavi na najučinkovitiji način za vas i za vaše računalo.
• Kako bismo ispunili obveze proizašle iz zakonodavstva o sprječavanju pranja novca i pravila i propisa koji iz toga proizlaze, kao i svih ostalih zakona koji se mogu povremeno primijeniti na nas.

Informacije koje prikupljamo o vama koristimo:

• Za upravljanje našom internetskom stranicom i za interne operacije, uključujući rješavanje problema, analizu podataka, testiranje, istraživanje, statističke i anketne svrhe. Takve se informacije obično prikupljaju upotrebom kolačića. Za više informacija o kolačićima pogledajte našu Obavijest o kolačićima koja također pruža upute o načinu na koji kolačići mogu biti onemogućeni;
• Za provođenje aktivnosti upravljanja prevarama i upravljanja rizikom, uključujući dodjeljivanje profila rizika ili stanja rizika na vaš račun;
• Za procjenu obrazaca vašeg ponašanja putem internetske stranice koja će se koristiti za stvaranje detaljnijeg korisničkog profila o vama, o različitim temama, uključujući među ostalima:
• Tvrtka može stvoriti registar korisnika koji zlorabe bonus, a osobe na ovom popisu mogu biti isključene iz budućih promocija ili čak blokirane od korištenja usluga Društva. To uključuje i analizu ostalih vrsta prijevara i prijevarnog ponašanja.
• Također ćemo pregledavati i nadzirati vaše transakcije i ponašanje iz razloga odgovornog igranja.
• Kao dio naše obveze sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma, također analiziramo vaše osobne podatke i uspoređujemo ih s izvorima podataka treće strane, stvaramo o vama profil za zaštitu od pranja novca i procjenu rizika vašeg računa na temelju informacija koje ste nam dali i informacija koje smo prikupili o vama. Također ćemo voditi registar svih korisnika visokog rizika iz perspektive sprječavanja pranja novca.Imajte na umu da u ove svrhe koristimo profiliranje, međutim logika koja stoji iza profiliranja i informacija o tome ne može se otkriti jer bi korisnicima omogućila da zaobiđu ove mehanizme kontrole usmjerene na zaštitu našeg poslovanja i poštivanje zakonskih obveza.
• Za poboljšavanje naše internetske stranice kako bismo osigurali da se sadržaj prikazuje na najučinkovitiji način za vas i za vaše računalo;
• Kako bismo vam omogućili da sudjelujete u interaktivnim ponudama i mogućnostima naše usluge, kada to odlučite;
• Kao dio naših nastojanja da svoju internetsku stranicu održavamo sigurnom i zaštićenom;
• Za mjerenje ili razumijevanje učinkovitosti oglašavanja koje nudimo vama i drugima i pružanje relevantnih promocija za vas;
• Kako bismo vam dali prijedloge i preporuke u vezi s našim proizvodima.
• Također prikupljamo, koristimo i dijelimo agregirane podatke poput statističkih ili demografskih podataka u bilo koje svrhe. Agregirani podaci mogu se izvući iz vaših osobnih podataka, ali se po zakonu ne smatraju osobnim podacima jer ti podaci ne otkrivaju izravno ili neizravno vaš identitet. Na primjer, možemo prikupiti vaše podatke o upotrebi da bismo izračunali postotak korisnika koji pristupaju određenom svojstvu internetske stranice. Međutim, ako kombiniramo ili povežemo agregirane podatke s vašim osobnim podacima kako bismo vas mogli izravno ili neizravno identificirati, kombinirane podatke tretiramo kao osobne podatke koji će se koristiti u skladu s ovom obavijesti o privatnosti.

Informacije koje dobivamo iz drugih izvora. Te podatke ćemo kombinirati s informacijama koje nam dajete i s informacijama koje prikupljamo o vama. Te informacije i kombinirane informacije koristit ćemo u gore utvrđene svrhe (ovisno o vrstama informacija koje dobivamo). Ostali izvori uključuju pružatelje usluga treće strane glede alata za provjeru starosti, usluge provjere identiteta ili adrese, regulatore ili subjekte koji vode središnje baze podataka o osobama sa problemima sa kockom, pružatelje pretraga o politički izloženim osobama i sankcijama te druge slične pružatelje s kojima s vremena na vrijeme možemo zaključiti ugovor. Također možemo dobiti informacije o vama od tvrtki unutar Grupe što nam pomaže da vam pružimo bolju uslugu ili kako bismo se zaštitili od osoba koje zlouporabljuju bonuse ili imaju probleme sa kockanjem.

STVARANJE KORISNIČKOG RAČUNA

Sve informacije koje posjedujemo o vama, bez obzira na to jeste li nam ih vi dali, bilo da smo ih prikupili od vas ili od trećih strana, prikupljaju se u jednom korisničkom profilu (račun igrača) koji stvaramo o vama.

PRAVNA OSNOVA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

U nastavku smo u obliku tablice iznijeli opis svih načina na koje planiramo koristiti vaše osobne podatke i na koje se pravne osnove oslanjamo. Također smo identificirali koji su naši legitimni interesi gdje je to primjereno.

 

 

Svrha / AktivnostKategorija podatakaPravna osnova za obradu
uključujući legitiman interes
Kako bismo vas registrirali kao novog korisnika(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Korištenje
(a) Izvršenje ugovora s vama
(b) Neophodno za pridržavanje zakonske obveze
Kako bismo vam pružali usluge igranja
(a) Upravljanje uplatama i isplatama sredstava;
(b) Da vam se isporuče igre
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Financije
(d) Transakcija
(e) Marketing i komunikacija
(a) Izvršenje ugovora s vama
(b) Neophodno za naše legitimne interese
(c) Neophodno za pridržavanje zakonske obveze
Za vođenje našeg odnosa s vama što će uključivati:
(a) Da vas obavještavamo o izmjenama naših
uvjeta poslovanja ili politike privatnosti
(b) Za održavanje računa igrača kod nas.
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Korištenje
(d) Marketing i komunikacija
(a) Izvršenje ugovora s vama
(b) Neophodno za naše legitimne interese
(radi ažurnog održavanja naših evidencija)
(c) Neophodno za pridržavanje zakonske obveze
Da vam omogućimo sudjelovanje u promociji;(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Korištenje
(a) Izvršenje ugovora s vama
(b) Neophodno za naše legitimne interese
(proučiti kako kupci koriste naše proizvode/usluge,
razvijati ih i povećavati naše poslovanje)
Da vas informiramo o promociji/bonusu ili drugoj ponudi;(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Korištenje
(d) Marketing i komunikacija
(a) Pristanak;
(b) Legitiman interes, ako ste već postojeći igrač.
Za provođenje profiliranja, segmentacije i analize.(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Korištenje
(d) Marketing i komunikacija
(a) Neophodno za naše legitimne interese
(poput mogućnosti da kupce kategoriziramo kao VIP-ove,
pokazujući relevantne proizvode u skladu s vašim interesima)
(b) Neophodno za pridržavanje zakonske obveze
(kako bismo spriječili pranje novca, prijevare
i ispunili svoje obveze za odgovorno igranje
i društvenu odgovornost)
Za vođenje i zaštitu našeg poslovanja i
ove internetske stranice od bilo kakvih nelegitimnih
aktivnosti, uključujući pranje novca, prijevare,
tajne sporazume i slične aktivnosti.
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Formalnost
(d) Posebne kategorije osobnih podataka
Neophodno za pridržavanje zakonske obveze
(za sprečavanje pranja novca, prijevara, tajnih sporazuma)
Da bismo analizirali i proučavali ponašanje
igrača, komuniciranje,
uplate i obrasce igrača, a sve kako bismo utvrdili
imate li problema s kockanjem;
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Korištenje
(d) Posebne kategorije osobnih podataka
Neophodno za pridržavanje zakonske obveze
(npr. sprječavanje pranja novca)
Za vođenje i zaštitu našeg poslovanja i ove internetske stranice
(uključujući rješavanje problema, analizu podataka, testiranje,
održavanje sustava, podršku, izvješćivanje i hosting podataka)
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Tehnički
(a) Neophodno za naše legitimne interese
(za vođenje našeg poslovanja, pružanje administrativnih
i IT usluga, sigurnost mreže, sprječavanje prijevara
i u kontekstu reorganizacije poslovanja ili restrukturiranja grupe)
(b) Neophodno za pridržavanje zakonske obveze
(za zaštitu sredstava klijenta)
Da bismo vam isporučili relevantan internetski sadržaj i
oglase te izmjerili ili razumjeli učinkovitost
oglašavanja koje vam nudimo
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Korištenje
(d) Marketing i komunikacija
(e) Tehnički
Neophodno za naše legitimne interese
(da vam dostavimo relevantne proizvode
putem internetske stranice na temelju vaših
prošlih aktivnosti i sklonosti)
Da bismo koristili analizu podataka za poboljšanje naše internetske
stranice, proizvoda, marketinga, odnosa i iskustava s kupcima
(a) Tehnički
(b) Korištenje
Neophodno za naše legitimne interese
(kako bismo definirali vrste kupaca naših proizvoda,
kako bi naša internetska stranica bila ažurirana
i relevantna, te kako bismo razvijali svoje poslovanje)

 

OBJAVLJIVANJE VAŠIH INFORMACIJA

Suglasni ste da imamo pravo dijeliti vaše osobne podatke sa:

• Svakim članom u Grupi koji zahtijeva pristup vašim osobnim podacima kako bi pružio usluge koje tražite. Podaci koje dobijemo i prikupimo o vama dijelit ćemo s našim tvrtkama u Grupi koje te podatke mogu koristiti za sprječavanje prijevara i zlouporabe bonusa, sprječavanje pranja novca i odgovorno igranje za ispunjavanje zakonskih obveza i legitimnih poslovnih interesa Grupe;
• Svim članovima unutar u Grupi za potrebe tih drugih subjekata grupe da s vama kontaktiraju glede informacija o svojim proizvodima i uslugama, pod uvjetom da ste pristali na izravni marketing od subjekata grupe.
• Izabranim trećim stranama, prema ugovoru o obradi podataka s nama koji osigurava zaštitu vaših osobnih podataka, uključujući:
• Vlasnika i/ili operatora web stranice u slučaju da je web stranica u vlasništvu tvrtke koja nije Grupa. Te će osobe zahtijevati vaše osobne podatke kako bi vam pružili primarnu podršku ili odgovorili na vaše početne upite i pritužbe. Ako pristanete na primanje izravnog marketinga, vlasnici takvih web stranica trećih strana također će upotrijebiti vaše osobne podatke kako bi vam pružili ciljano oglašavanje, pokrenuli promotivne kampanje, pokrenuli bihevioralno oglašavanje i kontaktirali s vama u vezi s proizvodima i uslugom, sadašnjim i budućim.
• Dobavljača sustava upravljanja platformom;
• S dobavljačima igara koji na naše internetske stranice isporučuju igre koje zahtijevaju takve podatke kako bi vam omogućili sudjelovanje u igri i odredili ishod igre;
• Ako pristajete na primanje materijala izravnog marketinga od nas, oglašivačima i reklamnim mrežama koji zahtijevaju podatke da odaberu i ponude relevantne oglase vama i drugima, uključujući promotivne e-poruke i SMS-ove, direktnu poštu i povremeno kako bi vas mogli pozivati.
• Partnere u analitici, poslovnom izvješćivanju i pružatelje usluga pretraživanja koji nam pomažu u poboljšanju i optimizaciji naše internetske stranice;
• Referentne kreditne agencije za potrebe procjene vaše kreditne ocjene ako je to uvjet da zaključimo ugovor s vama;
• Dobavljače alata za provjeru dobi i identiteta i druge dobavljače koji mogu općenito provjeriti informacije o poznavanju svojih klijenata;
• S našim bankama ili pružateljima usluga platnog prometa ili pristupa plaćanju kako bismo vam mogli popuniti upute za plaćanje;
• S našim pravnicima, savjetnicima, konzultantima koje povremeno možemo angažirati kako bismo vas savjetovali o bilo kojem pitanju koje zahtijeva pristup osobnim podacima;
• S bilo kojom osobom, tvrtkom, nevladinom organizacijom, vladinim tijelom ili središnjim registrom ili za bilo koju drugu svrhu odgovornog igranja.
• S bilo kojom osobom, tvrtkom, nevladinom organizacijom, državnim tijelom, regulatornim tijelom koje vodi registar ili bazu podataka s ciljem sprječavanja kriminala, pranja novca ili financiranja terorizma i širenja oružja.
• U slučaju da se dogovorimo o prijenosu poslovanja u vezi s ovom internetskom stranicom, u tom slučaju ćemo vaše osobne podatke otkriti potencijalnom kupcu ili njihovim odvjetnicima, konzultantima, financijskim savjetnicima i zaposlenicima, kako tijekom postupka dubinske provjere, tako i kao dio prijenosa poslovanja. Ovo uključuje svaki prijenos podataka potreban prema bilo kojem ugovoru između nas i vlasnika i/ili operatora internetske stranice o prestanku naših usluga od strane vlasnika i/ili operatora internetske stranice.
• Ako smo dužni otkrivati ili dijeliti vaše osobne podatke kako bismo ispunili bilo koju zakonsku obvezu ili radi izvršavanja ili primjene naših uvjeta poslovanja i drugih sporazuma; ili za zaštitu naših prava, vlasništva ili sigurnosti. To uključuje razmjenu informacija s drugim tvrtkama i organizacijama radi zaštite od prijevara i smanjenja kreditnog rizika.

GDJE POHRANJUJEMO VAŠE OSOBNE PODATKE

• Podaci koji sakupljamo od vas prvenstveno će biti pohranjeni na poslužiteljima u Europi. Međutim, treće strane će prenositi/ili pristupiti podacima koje prikupljamo od vas kao što je navedeno u ranijim dijelovima ovih pravila i stoga će takve podatke pohranjivati/njima pristupati. Neke treće strane s kojima dijelimo podatke mogu imati svoje poslužitelje na odredištu izvan Europskog gospodarskog prostora („EGP“). Također će je obrađivati osoblje ili predstavnici tvrtki koji djeluju izvan EGP-a koji rade za nas ili za nekog od naših dobavljača. Ovo uključuje osoblje koje se, među ostalim, bavi ispunjenjem vaše narudžbe, obradom vaših podataka o plaćanju i pružanjem usluga podrške. Slanjem svojih osobnih podataka prihvaćate ovaj prijenos, pohranjivanje ili obradu. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo osigurali da se s vašim podacima postupa na siguran način i u skladu s ovom politikom privatnosti i da osobe s kojima dijelimo podatke primjenjuju slične organizacijske i tehničke mjere kao i mi. Kada se osobni podaci prenesu izvan EGP-a, nastojat ćemo poduzeti dodatne korake poput zaključivanja standardnih ugovora EU-a.
• Svi podaci koje nam dajete pohranjuju se na našim sigurnim poslužiteljima.
• Sve platne transakcije bit će šifrirane pomoću tehnologije SSL.
• Nažalost, prijenos informacija putem interneta nije u potpunosti siguran. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka koji se prenose na našu internetsku stranicu; bilo koji prijenos je na vlastiti rizik. Nakon što primimo vaše podatke, upotrijebit ćemo stroge postupke i sigurnosna svojstva kako bismo pokušali spriječiti neovlašteni pristup.

VAŠA PRAVA

Pod određenim okolnostima imate prava prema zakonima o zaštiti podataka u odnosu na vaše osobne podatke.

Zatražite pristup svojim osobnim podacima. Imate pravo na pristup informacijama koje se drže o vama. Nekim osobnim podacima koji se čuvaju o vama možete pristupiti prijavom na svoj račun. Dodatne informacije mogu se zatražiti ako nam se obratite na dataprivacy@betssongroup.com. Udovoljit ćemo svakom razumnom zahtjevu za pristup. U slučaju da zahtjev za pristup uključuje nerazmjernu količinu posla, zadržavamo pravo, u skladu s primjenjivim zakonom, naplatiti naknadu koja pokriva posao. Imajte na umu da postoje neka zakonska ograničenja u kojima vam nećemo moći pružiti sve podatke, primjerice gdje bi to bilo u sukobu s drugim pravima (pravo treće strane na privatnost, poslovnu tajnu itd.), gdje bismo bili zakonski onemogućeni (istrage pranja novca, analiza rizika pranja novca/financiranja terorizma/brzog igranja – AML/TF/RG) ili gdje bi to moglo ugroziti naše legitimne interese (analiza rizika i rezultati u prevenciji prijevara).
Zatražite ispravku svojih osobnih podataka. To vam omogućuje da ispravite nepotpune ili netočne podatke koje imamo o vama, iako ćemo možda trebati provjeriti točnost novih podataka koje nam dostavite.
Zatražite brisanje svojih osobnih podataka. Imate pravo od nas tražiti da izbrišemo sve podatke koje imamo o vama koji nisu relevantni za svrhu zbog koje ih prikupljamo. To vam omogućuje da tražite od nas brisanje ili uklanjanje osobnih podataka tamo gdje nema valjanog razloga da nastavimo s obradom. Također možete tražiti da izbrišemo sve vaše osobne podatke i u tom slučaju vas molimo da zatvorite svoj račun. Moguće su zakonske obveze koje nam mogu zabraniti brisanje svih ili bilo kakvih informacija o vama u trenutku podnošenja zahtjeva (kao što je zakonodavstvo protiv pranja novca), ali mi ćemo vaš zahtjev obraditi najranije što možemo, kad god istječe bilo koji primjenjiv rok zadržavanja podataka.
Prigovor na obradu vaših osobnih podataka. Imate pravo prigovoriti na našu obradu osobnih podataka kada se oslanjamo na legitimni interes (ili onaj treće strane). Također imate pravo prigovora gdje obrađujemo vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga na temelju legitimnog interesa (za razliku od pristanka). Također nam se možete obratiti tako da na našoj internetskoj stranici prikazujemo ciljane oglase, u tom slučaju nećete vidjeti manje oglase, ali ćete vidjeti oglase koji su manje relevantni za vaše interese. Kada ulažete prigovor na obradu koja se temelji na legitimnom interesu, morat ćemo procijeniti vaš prigovor i vidjeti imamo li valjane legitimne razloge za obradu vaših podataka koji nadmašuju vaša prava i slobode (osim za obradu u svrhu izravnog marketinga).
Zatražite ograničenje obrade vaših osobnih podataka. To vam omogućuje da tražite od nas obustavu obrade vaših osobnih podataka u sljedećim scenarijima: (a) ako želite da ustanovimo točnost podataka; ili (b) usprotivili ste se našem korištenju vaših podataka, ali moramo potvrditi imamo li nadmoćne legitimne razloge da ih koristimo; ili (c) ako osporavate da je naša upotreba vaših osobnih podataka nezakonita.
Zatražite prijenos vaših osobnih podataka (zahtjev za prijenos podataka). To vam omogućuje da zatražite svoje osobne podatke. Mi ćemo vam pružiti vaše osobne podatke u strukturiranom, često korištenom, strojno čitljivom obliku. Imajte na umu da se ovo pravo odnosi samo na automatizirane podatke za koje ste u početku dali pristanak da ćemo ih koristiti ili gdje smo te podatke iskoristili za obavljanje ugovora s vama.
Pravo na povlačenje suglasnosti za izravni marketing. Imate pravo u bilo kojem trenutku promijeniti svoje mišljenje u vezi s nama u mogućnosti da vam se obratimo izravnim marketingom. Možete ostvariti svoje pravo na prestanak primanja izravnog marketinga pristupanjem svom računu i uklanjanjem potvrdnih okvira u vezi s izravnim marketingom ili obraćanjem službi za korisnike. Možete se i odjaviti ako slijedite upute za odjavu na samom priopćenju. Svako povlačenje pristanka za obradu osobnih podataka u marketinške svrhe primjenjivat će se na internetsku stranicu putem koje upućujete zahtjev. Ako održavate račune kod različitih marki koje posluju pod licencama u Grupi, morat ćete povući pristanak na svim internetskim lokacijama na kojima imate račun. Možete nam se obratiti na dataprivacy@betssongroup.com i primijenit ćemo vaše postavke na svim našim internetskim mjestima.
Pravo na žalbu – imate pravo žaliti se na našu praksu podnošenjem žalbe povjereniku za zaštitu informacija i podataka na https://azop.hr/.

Čuvat ćemo kopije svih priopćenja koje nam pošaljete (uključujući kopije bilo koje e-pošte) kako bismo čuvali točnu evidenciju informacija koje smo dobili od vas.

Svoja prava također možete ostvariti u bilo kojem trenutku tako da nam se obratite na dataprivacy@betssongroup.com. Sva komunikacija s nama mora biti putem adrese e-pošte koja je povezana s vašim računom. Provjerit ćemo vaš identitet prije nego što odgovorimo na bilo koji zahtjev.

ROK ZA ODGOVOR

Na sve zakonite zahtjeve pokušavamo odgovoriti u roku od mjesec dana. Povremeno nam može potrajati i dulje od jednog mjeseca ako je vaš zahtjev naročito kompleksan ili ste postavili brojne zahtjeve. U tom slučaju ćemo vas obavijestiti i stalno obnavljati informacije.

SIGURNOST PODATAKA

Uveli smo odgovarajuće mjere zaštite kako bismo spriječili da se vaši osobni podaci nenamjerno izgube, upotrijebe ili im se pristupi na neovlašteni način, izmijene ili otkriju. Osim toga, ograničavamo pristup vašim osobnim podacima na one zaposlenike, agente, izvođače i druge treće strane kojima je posao da ih moraju znati. Vaše će osobne podatke obrađivati samo prema našim uputama i podliježu obvezi o povjerljivosti.
Uspostavili smo postupke za postupanje u slučaju bilo kakvih sumnji na povrede osobnih podataka i izvijestit ćemo vas i bilo kojeg odgovarajućeg regulatora o povredi ako se to zakonski zahtijeva od nas.

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Moramo zadržati sve osnovne podatke o vama koje zahtijeva zakon (kao što su zakoni o pranju novca ili zakoni o igrama na sreću) bilo koje jurisdikcije ili se na drugi način zahtijevaju od nas u svrhu obrane bilo kakvih postojećih ili budućih pravnih zahtjeva.
Možete tražiti da izbrišemo vaše podatke zatvaranjem vašeg računa. U tom slučaju, tamo gdje je to izvedivo, odmah ćemo izbrisati sve podatke osim onih koje smo dužni održavati da bismo ispunili svoje gore navedene zakonske obveze.
U nekim okolnostima možemo anonimizirati vaše podatke (tako da se više ne mogu povezati s vama) u istraživačke ili statističke svrhe; u tom slučaju možemo te podatke koristiti na neodređeni rok bez daljnje obavijesti.

KOLAČIĆI

Naša internetska stranica koristi kolačiće. Kolačić je mala datoteka slova i brojeva koje postavljamo na vaše računalo. Ovi kolačići omogućuju nam da vas razlikujemo od ostalih korisnika naše internetske stranice, što nam pomaže da vam pružimo dobro iskustvo prilikom pregledavanja naše internetske stranice i omogućuje nam da poboljšamo našu stranicu.
Za više informacija o kolačićima molimo pogledajte našu Obavijest o kolačićima.

OGLAŠAVANJE NA NAŠOJ INTERNETSKOJ STRANICI

S vremena na vrijeme možemo staviti oglas na licu mjesta koristeći podatke koje nam stavljate na raspolaganje kad ste u interakciji s našim web stranicama, sadržajima ili uslugama na temelju vašeg pristanka. Direktni oglasi na našoj stranici, koji se ponekad nazivaju i personalizirani ili ciljani oglasi, prikazuju vam se na temelju podataka prikupljenih putem kolačića.

Možete odlučiti ne primati personalizirane oglase od nas. I dalje ćete vidjeti oglase, ali oni neće biti personalizirani. Posjetite stranicu svog računa da biste izmijenili postavke oglašavanja.

Nadalje, kao što je opisano u prethodnoj Obavijesti o kolačićima, možete promijeniti postavke u većini preglednika kako bi vas obavijestili kada primite novi kolačić i potpuno onemogućili kolačiće.

OGLAŠAVANJE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TREĆIH STRANA

Koristimo treće strane koje prikupljaju podatke o posjetiteljima njihovih aplikacija i internetskih mjesta putem vlastitih kolačića, internetskih pratilica i drugih tehnologija vezanih uz vaše mrežne aktivnosti u nastojanju da razumiju vaše interese i isporuče vam reklame prilagođene vašim interesima. Kupimo oglasni prostor na internetskim lokacijama treće strane i naši se oglasi mogu pojaviti kada treća strana utvrdi da je naš oglas relevantan za vaš interes prema podacima koje su prikupili.

Oglašivačima ili internetskim lokacijama trećih strana koje pružaju naše oglase temeljene na interesu ne dajemo nikakve osobne podatke, no možda su od vas prikupili određene osobne podatke korištenjem njihove internetske stranice (poput pročitanih članaka, vrsta kliknutih oglasa itd.) ili putem platformi za analizu podataka (kao što je Google Analytics – za više informacija pogledajte Obavijest o kolačićima) i oni mogu prilagoditi reklamni materijal objavljen na svojim internetskim stranicama u skladu s vašim interesima.

Oglašivači trećih strana ili reklamne tvrtke koje rade u njihovo ime ponekad koriste tehnologiju za ponudu naših oglasa. Oni automatski dobivaju vašu IP adresu kad se to dogodi. Oni također mogu upotrebljavati kolačiće za mjerenje učinkovitosti svojih oglasa i za personaliziranje reklamnog sadržaja.

Nemamo pristup ili nadzor nad kolačićima ili drugim svojstvima koje oglašivači i internetske stranice trećih strana mogu koristiti, a informacijske prakse tih oglašivača i internetskih stranica trećih strana nisu obuhvaćene našom Obaviješću o privatnosti. Obratite im se izravno za više informacija o njihovim postupcima privatnosti.

IZMJENE NAŠE POLITIKE PRIVATNOSTI

Sve buduće izmjene politike privatnosti objavit ćemo na ovoj stranici i, po potrebi, obavijestiti vas e-poštom. Molimo da često provjeravate da biste vidjeli ažuriranja ili promjene naše politike o privatnosti. U slučaju da se ne slažete s bilo kakvim izmjenama, preporučujemo da se obratite korisničkoj službi ili na drugi način zatvorite svoj račun.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi kolačiće. Kolačić je mala datoteka slova i brojeva koje postavljamo na vaše računalo. Ovi kolačići omogućuju nam da vas razlikujemo od ostalih korisnika naše web stranice, što nam pomaže da vam pružimo dobro iskustvo prilikom pregledavanja naše web stranice i omogućuje nam da poboljšamo našu web stranicu.

KAKO KONTROLIRATI KOLAČIĆE

Možete upravljati upotrebom kolačića putem postavki vašeg preglednika. Funkcija pomoći u vašem željenom pregledniku trebala bi vam pružiti točne podatke. Neki preglednici nude korisne vodiče za kolačiće:

• Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&p=cpn_cookies
• Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Cookies
• Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835
• Safari 5 za Mac: http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/5.0/en/9277.html
• Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/en/cookies.html

Alternativno, http://www.allaboutcookies.org daje savjete o tom postupku, daljnje informacije o kolačićima te kako njima upravljati.

Osim toga, Google Analytics pruža vlastite mogućnosti odjave:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Napomena: Kod nekih mobilnih uređaja možda zatreba provjeriti upute za uređaj o tome kako učinkovito upravljati kolačićima.

 

Klasifikacija kolačićaOpis
Strogo neophodni kolačićiOvi su kolačići neophodni kako biste se mogli kretati po web stranici i koristiti njezine značajke, poput pristupa sigurnim područjima web stranice. Imajte na umu da strogo potrebne kolačiće nije moguće onemogućiti. Blokiranjem ovih kolačića spriječit će se registracija/provjera autentičnosti na web stranici i učinit će neki sadržaj/funkcije nedostupnima.
Kolačići performansiOvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako korisnici koriste web stranicu, na primjer, na koje stranice korisnici najčešće idu i da li s web stranica dobivaju poruke o pogrešci. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji identificiraju posjetitelja. Svi podaci koje ovi kolačići prikupljaju sažeti su i stoga su anonimni.
Kolačići funkcionalnosti  Ovi kolačići omogućavaju web stranici da pamti odabrane odluke poput vašeg korisničkog imena, jezika ili regije u kojoj se nalazite i pružaju poboljšane, osobnije značajke. Ovi se kolačići mogu koristiti i za pamćenje promjena koje ste napravili u veličini teksta, fontovima i ostalim dijelovima web stranica koje možete prilagoditi. Također se mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videozapisa ili komentiranje na blogu. Podaci koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimizirati i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web stranicama.
Ciljani/ reklamni kolačićiTi kolačići bilježe vaš posjet, stranice koje ste posjetili, igre koje ste igrali, financijske transakcije koje ste napravili i vaše opće ponašanje na web stranici. Ovi kolačići koriste se za isporuku oglasa relevantnijih za vas i vaše interese. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za mjerenje učinkovitosti reklamne kampanje. Te ćemo podatke iskoristiti kako bismo našu web stranicu i oglašavanje koje smo vam prikazali ili koje ste primili učinili relevantnijima za vaše interese. U tu svrhu možemo također podijeliti te podatke s trećim stranama koje nam pomažu u analitikama.

 

KOLAČIĆI TREĆE STRANE

Imajte na umu da treće strane (uključujući, na primjer, reklamne mreže i pružatelje vanjskih usluga poput usluga analize web prometa) mogu također koristiti kolačiće nad kojima nemamo kontrolu. Ti će kolačići vjerojatno biti analitički/kolačići performansi ili ciljani kolačići.

Primjer web stranice treće strane koja na našoj web stranici može koristiti kolačiće naši su dobavljači Igara. Na našoj stranici nudimo igre koje preuzimamo od treće strane. Stoga možete primati kolačić od treće strane tijekom igranja njihovih igara. Nadalje, ako koristite bilo koji od naših alata ‘Podijeli’ za dijeljenje našeg sadržaja izvan naših web stranica (poput Facebooka), možda će vam se poslati kolačići s tih web stranica.

Ne kontroliramo postavljanje ovih kolačića, pa se preporučuje provjeriti web stranicu treće strane za više informacija o njihovim kolačićima i kako njima upravljati.

PONAŠANJE KOLAČIĆA

Sesijski kolačići
Sesijski kolačići stvaraju se privremeno kad korisnik posjeti web stranicu. Nakon što korisnik napusti web stranicu/zatvori preglednik, sesijski kolačić se briše.

Trajni kolačići
Datoteka trajnih kolačića ostaje na korisnikovu uređaju i ponovno se aktivira kada korisnik posjeti web stranicu koja je kreirala određeni kolačić. Ovi kolačići istječu nakon određenog razdoblja (postavljenog u datoteci), ili se mogu ručno ukloniti.

I sesijske i trajne kolačiće koristimo kako je naznačeno u odjeljku „Korišteni kolačići“ u stupcu Vrijeme isteka.

Za potpun popis korištenih kolačića molimo kliknite ovdje.

KONTAKT

Pitanja, komentari i zahtjevi s obzirom na ova pravila privatnosti dobrodošli su i mogu se uputiti na adresu dataprivacy@betssongroup.com.