Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Wild Rapa Nui

Online slot igra Wild Rapa Nui vodi vas na jednu od najegzotičnijih i najizoliranijih lokacija na Zemlji – Uskršnji otok, poznat i kao Rapa Nui. Riječ je o online slot igri klasičnog pristupa, s pet rola i 30 isplatnih linija. Dobici se vrednuju s lijeva na desno, počevši s prvom rolom na lijevoj strani, za iste simbole na susjednim rolama. Moguće je zbrajanje dobitaka na različitim linijama. Wild Rapa Nui prilagođen je za igranje na čitavom nizu uređaja, počevši od računala i laptopa, sve do mobitela i tableta.

Wild Rapa Nui prilično je jednostavna slot igra, bez kompliciranih značajki koje odvlače pažnju od osnovnog igračkog iskustva. Čak je odabir isplatnih linija pojednostavljen - moguće je aktivirati 10, 20 ili 30, bez mogućnosti jediničnog podešavanja. Nakon što ste odabrali broj isplatnih linija, možete odlučiti o visini uloga po liniji, gdje su vam opcije 50, 100, 250, 500 ili 1000. Pored auto spin tipke postoji i turbo spin, u slučaju da stvari želite malo ubrzati. S plemenskom temom, dobro izvedenim efektima i vizualima koji vjerno dočaravaju egzotičnost ovog fascinantnog mjesta, Wild Rapa Nui odličan je izbor ako se želite odmaknuti od klasičnih slot igara i prepustiti se čistom iskustvu klasične online slot igre.

Wild Rapa Nui online slot igra: Osnovne značajke

Rapa Nui ujedno je naziv za drevnu, misterioznu civilizaciju po kojoj je Uskršnji otok izvorno i dobio ime, iako je nama poznatiji pod imenom koje mu je dodijelio nizozemski istraživač Jacob Roggeveen, otkrivši otok na Uskrs. Životi drevnih naseljenika otoka su nepoznanica, a ono što su ostavili iza sebe dan danas fascinira znanstvenike diljem svijeta - 887 kamenih glava koje stoje kao svjedoci upornosti i napretka naroda udaljenog preko 3000 kilometara od najbližeg kopna. Ove kamene glave pronaći ćete i u Wild Rapa Nui slot igri kao jedan od simbola. Ostali simboli također su inspirirani Rapa Nui kulturom te prepoznatljivom florom i faunom pacifičkog otoka, među kojima su kolibrići, kornjače i pingvini. Simboli najmanje vrijednosti su perje te šarena ukrašena jaja. Od ostalih simbola imamo šarena, urešena slova A, J, K i Q. Simbol prepoznatljive „moai“ skulpture je ujedno Wild, a može nadomjestiti sve simbole osim Scattera.

Wild Rapa Nui: Bonus runda s besplatnim vrtnjama

Polinezijski način života oslobođen je stresa, laganog tempa i prepun užitaka, s naglaskom na tradiciju i poštivanje svojih predaka i kulture koju su ostavili iza sebe. Istom filozofijom vodio se razvojni tim Wild Rapa Nui slot igre. Iako igra nema napredne bonus značajke na kakve smo navikli kod nekih slot igara novijeg datuma, i dalje imate mogućnost osvojiti velike iznose u jednostavnoj bonus rundi s besplatnim vrtnjama.

Scatter simbol je lijepa scena vulkanskog vrha u sutonu, a daje pristup besplatnoj, bonus rundi. Tri Scatter simbola donose vam deset besplatnih spinova, četiri 15, a pet čak 25 besplatnih spinova. Tijekom besplatne runde, dvije nasumično odabrane role ispunjavaju Wild simboli, što će vam osigurati dodatni boost. Još jedna prednost bonus runde u Wild Rapa Nui slot igri je i mogućnost osvajanja dodatnih besplatnih rundi.