Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Viking Runecraft

Pored grčke i egipatske mitologije, proizvođači slot igara vole i vikinge. Tako su tematski slotovi s vikinzima često (i rado) viđeni u našoj ponudi. Viking Runecraft spada među modernije naslove spomenute tematike, a dolazi iz poznatog razvojnog studija Play'n GO. S obzirom na noviji datum izrade, igru karakterizira odlična grafika, moderne animacije te hrpa dodatnih značajki koje upotpunjuju slot iskustvo.

Viking Runecraft: Osnovni simboli i značajke

Viking Runecraft prati sličnu formulu kao Rise of Olympus. Riječ je o „tumbling reels“ slot igri s nešto većom pločom od sedam rola i sedam redova. Ova vrsta igara ima nešto drugačiji princip rada od klasičnih slotova. Naime, za razliku od tradicionalnih naslova gdje se role zavrte i potom zaustave, kod „tumbling reels“ igara dobitni simboli „propadnu“ s ploče i njihovo mjesto zauzimaju novi. To teoretski znači da jedan spin može uzastopno donijeti više dobitaka, ukoliko novi simboli stvaraju dobitnu kombinaciju.

Sučelje je dizajnirano kao spoj drvenih i metalnih elemenata, u logičnom i očekivanom rasporedu. U centralnom dijelu je ploča, s lijeve strane mjerač Uništenja, s desne strane aktivni bog, a s donje strane kontrole igre. Ulog je moguće podešavati od 0,10 do 50.

Osnovni simboli igre dosljedno prate vikinšku tematiku pa tako imamo odlično stilizirane rune kao simbole najniže vrijednosti. Njih je ukupno pet, a svaka runa uklesana je na kamen različitog oblika i boje. Prikupljanjem barem jedne rune u aktivnoj dobitnoj kombinaciji pokrećeš bonus igru Rune Valhale. Zatim imamo simbole bogova koji nose veću vrijednost. To su simboli Heimdalla, Freye, Odina i Thora.

S lijeve strane vidjet ćeš okrugli kameni kotač s uklesanim runama. On se puni dobicima, a aktivira se nakon osvajanja dobitka na 20 simbola. Postoji nekoliko razina. Ferinov bijes je razina koja odabire četiri dijagonalna niza simbola. Dva niza se uklanjaju, a preostala dva pretvaraju u drugi (isti simbol). Zatim imamo Jormungandov sud. Kod njega će se odabrati niz simbola na igraćoj ploči, gdje će većina biti uništena, dok će se neki pretvoriti u isti simbol. Surtrova vatra je sljedeća razina koja odabire tri različita simbola. Susjedni će se simboli uništiti i zamijeniti odabrani simbol. Lokijev zov je posljednji. On odabire sve skupine od po dva različita simbola. Jedna skupina će se uništiti, a druga pretvoriti u skupinu istih simbola.

Viking Runecraft: Bonus igre Dar bogova i Ragnarok

Kao što smo spomenuli, Viking Runecraft bogat je sadržajem, a tako i odličnim bonus igrama. Bonus igra Dar bogova može se aktivirati u rundama koje ne završe dobitkom. Kod boga Thora, munja pogađa igraću ploču, čime se stvara između 5 i 9 zamjenskih simbola. Kod Odina, 4 zamjenska simbola stvaraju se u skupinama od dva simbola. Kod Freye, svjetlost će stvarati zamjenske simbole u četiri skupine, sve dok se ne osvoji barem jedan dobitak. Kod Heimdalla, u svakom retku nestat će po jedan zamjenski simbol.

Za aktiviranje bonus igre Ragnarok moraš osvojiti dobitak na 40 simbola, prije aktiviranja Punjenja uništenja. Ako se nakon aktiviranja osvoji dobitak na dodatnih 20 simbola, aktivirat ćeš još jednu bonus igru. Svi dobitni simboli za vrijeme bonus igre Ragnarok povećavaju punjenje množitelja, i to do čak x15.