Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

The White Wolf

Brojna plemena sjevernoameričkih Indijanaca vjerovala su da postoji devet različitih životinja koje ljude vode kroz život. Vukovi, kao jedne od tih životinja, iskorišteni su za moćan i mističan naslov ove slot igre. The White Wolf vjerno pokriva temu plemena američkog kontinenta, a simboli i pozadina iskorištena u igri savršeno dočaravaju atmosferu Doline smrti ili sličnog mjesta u Americi gdje Indijanci stoljećima obitavaju. Kao i sve igre iz produkcije EGT-a (European Game Technologies), sučelje je jasno, pregledno i dobro poznato svima koji su već uspjeli odigrati neki od ostalih naslova iz bogatog portfelja ovog izdavača.

The White Wolf: Značajke i simboli

The White Wolf ima pet rola, tri reda i deset isplatnih linija koje nisu fiksne. Njihov broj može se mijenjati s lijeve ili desne strane ploče. Možete izabrati između jedne, tri, pet, sedam ili svih deset linija. Sve isplate idu s lijeve na desnu stranu, na odabranim linijama, osim u slučaje Scatter dobitaka koji se dodaju na dobitke s isplatnih linija. Tada će se isplatiti samo najveći dobitak.

Slot igra The White Wolf ima 13 simbola koji se odlično uklapaju u simboliku sjevernoameričke indijanske kulture. Kao simbole najniže vrijednosti izdvajamo brojeve 9 i 10 te slova A, K, J, Q. Ovi simboli stilizirani su kao klesani kamen povezan kožnim uzicama, što im daje robustan izgled kakav povezujemo s ovim narodima. Simboli veće vrijednosti su američki orao te ukrštena lula mira i sjekira na bizonovoj koži, a od njih su vrijedniji simbol poglavice, simbol lijepe Indijanke te simbol koji prikazuje dva Indijanca kako plešu oko vatre. Wild simbol je, prikladno, bijeli vuk, a Scatter golemi ukrašeni totem. Wild simbol zamjenjuje sve osim Scattera. Dobitak formiran od jednog ili više Wild simbola se poduplava, ali samo jednom tijekom igre. S druge strane, dobitak formiran samo od Wild simbola na liniji neće se duplati.

Besplatni spinovi

Igra The White Wolf nagrađuje te s besplatnim spinovima. Da bi došao do njih, moraš osvojiti tri ili više Scatter simbola koji će zatim pokrenuti 15 besplatnih spinova i x3 množitelj. Postoji mogućnost ponovnog osvajanja novih 15 spinova koji se zatim pribrajaju postojećem preostalom iznosu.

Progresivni jackpot s četiri razine

Kao i ostali EGT naslovi, The White Wolf daje ti priliku osvojiti jackpot u igri Jackpot Cards. Ova igra ima četiri razine, a svaka razina donosi veću nagradu. Razine u ovoj mini igri prikazane su bojama karti, a tvoj zadatak je da biraš između 12 karata. Tri karte iste boje donose ti jackpot, a njegov iznos ovisi o boji odabranih karata.