Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Netent game is operated by MT SecureTrade Limited a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Starburst

Starburst osvaja na prvu. Prekrasni vizualni efekti čine je jednom od atraktivnijih slot igara na internetu, a iza nje stoji popularni švedski razvojni studio NetEnt. Starburst našim igračima nudi nadograđeno iskustvo igranja u odnosu na neke klasične slot igre. To je prvenstveno zbog modernog sučelja, atraktivnih animacija i unaprijeđene grafike. Iako sam gameplay nije značajno drugačiji od ostalih slot igara, online igrači su jednostavno zaljubljeni u Starburst.

Dobri poznavatelji slot igara često kažu da ih Starburst podsjeća na također vrlo popularni Bejeweled. Razlog tome je što obje igre koriste slične simbole – šareno i sjajno drago kamenje u plavoj, zelenoj, narančastoj, ljubičastoj i žutoj boji. Samo nekoliko spinova bude dovoljno da se zaljubite u boje i prekrasnu grafiku, što je jedan od glavnih razloga zašto je Starburst među najpopularnijim NetEntovim igrama.

Starburst slot: Glavne značajke

Starburst slot ima 5 rola i 3 retka te 10 isplatnih linija za klađenje. Isplaćuje se samo najveći dobitak po aktivnoj dvosmjernoj liniji, a kombinacije od lijeve prema desnoj roli donose isplatu. Osnovni simboli u igri su drago kamenje, uz dodatak stiliziranog broja 7 i zlatnog „BAR“ simbola koji su ujedno i najvrjedniji. Šarena zvjezdica od dragog kamenja je Wild (zamjenski) simbol i može zamijeniti sve simbole. Pojavljuje se na rolama 2, 3 i 4 te može dodijeliti ponovne vrtnje (Re-spin) ako se proširi na ostale role. Maksimalni broj vrtnji ograničen je na tri. Starburst ima dvije mogućnosti automatizacije. Prije svega, na raspolaganju vam je tipka "AUTO-IGRA" kojom će se odabrani broj rundi automatski odigrati. Jednostavno namjestite ulog, odaberite auto igru i promatrajte kako se role vrte same od sebe, bez da morate bilo što pritiskati. Zatim imamo i tipku "MAKS. ULOG" koja automatski podiže ulog na najvišu razinu, s najvećom vrijednošću novčića.

Još jedna od značajki karakteristična za NetEnt igre, a koja se nalazi i u Starburstu, je Skill Stop, vrlo zgodna značajka gdje klikom miša spin možete instantno zaustaviti. Iako je ishod spina i dalje nasumično generiran, postoje igrači koje vole ovu razinu kontrole, dok neki čak misle da im to može pomoći u dobitcima.

Bonus igra Starburst™ Wild

Wild simboli mogu se pojaviti samo na rolama 2, 3 i 4, a njihovo pojavljivanje na nekoj od ovih rola aktivira bonus igru. Za vrijeme bonus igre, Wild simboli proširuju se čitavom rolom, a ondje će ostati dok se ponovno ne zavrte. Za vrijeme nove vrtnje može se pojaviti još Wild simbola. Oni će ostati na rolama i za vrijeme trajanja još jedne vrtnje zajedno s prethodnim Wild simbolima. Bonus igra Starburst™ Wild traje sve dok se ne Starburst™ Wild simboli prestanu prikazivati. Nakon što Starburst™ Wild aktivira ponovnu vrtnju (Re-spin), odnosno od 1 do 3 ponovne vrtnje, mogu se pojaviti do 2 dodatna Starburst™ Wild simbola.