Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Shining crown

Ako voliš zaigrati klasičnu slot igru, EGT u svojem katalogu ima popriličan broj takvih naslova. Brojni su dostupni i na Rizku, a Shining Crown sjajno upotpunjuje kolekciju. Riječ je o retro slot igri sa simbolima voća, šarenim sučeljem te dobro poznatom zvučnom podlogom. Svima koji su već odigrali nešto slično iz EGT-ovog kataloga, Shining Crown djelovat će kao dobri stari poznanik. Upravo to je prednost naslova ovog izdavača – sve je znano, i ni sa čim se ne treba previše upoznavati. Bez obzira želiš li igrati na mobitelu, tabletu ili laptopu, sve što ti treba je internet veza i omiljeni internet preglednik. Zabava može početi!

Shining Crown: Osnovni simboli i značajke

Ova slot igra ima klasičnu konfiguraciju s pet rola i tri reda, uz deset fiksnih isplatnih linija prikazanih s lijeve i desne strane. Kao u većini klasičnih slot igara, sve isplate idu s lijeva na desno, počevši od krajnje lijeve linije, osim u slučaju Scattera. Isplaćuje se najveća isplatna linija i/ili Scatter dobitak. Više informacija o isplatnim linijama možeš dobiti klikom na plavu tipku „i“ u donjem redu sučelja. Igra dopušta mijenjanje visine uloga, koji kreće od 10 pa ide do maksimalnih 200. Nakon odabira uloga, također možeš pokrenuti i automatsku vrtnju klikom na narančastu ikonu sa strelicama, desno od tipke za informacije.

Simboli ove igre su dobre stare voćkice. Voćna priča u Shining Crownu počinje sa šljivama i narančama, simbolima najniže vrijednosti. Iza njih imamo trešnje i limune. Zlatno zvono je ne-voćni simbol nešto veće vrijednosti, dok su iza njega lubenice i grožđe kao voćni simboli najveće vrijednosti. Nezaobilazna sedmica je, što se običnih simbola tiče, najvrijednija. Shining Crown ima dva Scatter simbola. Prvi je zlatni znak američkog dolara, dok je drugi ružičasta zvijezda koja se pojavljuje na prvoj, trećoj i petoj roli. Wild simbol je zlatna kruna. On se pojavljuje na drugoj, trećoj i četvrtoj roli te mijenja sve simbole na svojoj roli, osim Scatter simbola.

Shining Crown: Gamble i Jackpot Cards bonus igra

Ako se pitaš po čemu je igra dobila ime – evo ti odgovor. Slično kao ostale EGT-ove igre, Shining Crown također ima opciju klađenja. Kod manjih dobitaka, možeš birati hoćeš uzeti osvojeno ili pokušati udvostručiti zaradu. Do sučelja za klađenje dolaziš klikom na tipku „Gamble“ s donje lijeve strane. Zatim će se pred tobom stvoriti karte i tipke „Red“ i „Black“. Na tebi je da pogodiš boju karte. Igra je prilično jednostavna i sve što trebaš je kliknuti na jednu od dvije ponuđene tipke. Krivim odabirom, igra te vraća u glavno sučelje gdje možeš nastaviti igrati.

Jackpot Cards je pak mystery jackpot od četiri razine, dobro poznata značajka igara iz EGT-ove produkcije. Svaka razina prikazana je jednom bojom (znakom) karata. Prva razina prikazana je trefom, druga karom, treća srcem, a četvrta pikom. Jackpot Cards bonus runda pokreće se nasumično, neovisno o tome da li je runda završila dobitkom ili ne. Tvoj zadatak je da biraš između 12 karata položenih licem prema dolje, dok ne otkriješ tri karte iste boje, odnosno znaka. Ovisno o boji, dodjeljuje ti se odgovarajuća razina jackpota.