Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Rise of Olympus

Grčka i egipatska mitologija nepresušan su izvor inspiracije za tematske slot igre. Ipak, kako je Rise of Olympus igra novijeg datuma iz Play'n Go produkcije, nudi modernu grafiku, animacije i zvučne efekte, kao i grafički osvježavajuće sučelje. Za razliku od nekih ostalih slot igara slične tematike, Rise of Olympus također ima i zanimljivu interpretaciju bogova, koji više podsjećaju na super heroje nego što prate nekakav očekivani kalup. Sve to pridonosi ukupnom vizualnom iskustvu koje je u najmanju ruku odlično te gura Rise of Olympus među zanimljivije naslove u ponudi.

Rise of Olympus dostupan je za računala, mobitele i tablete te se može pokrenuti u svim modernim internet preglednicima. Play'n GO preporučuje Safari, Firefox, Chrome i Edge. Igra je također lokalizirana na preko 30 jezika, među kojima je i hrvatski.

Rise of Olympus: Osnovni simboli i značajke

Rise of Olympus ima pet rola i pet redova te spada u kategoriju „tumbling reels“, s jednom fiksnom isplatnom linijom koja nije vidljiva igračima. Ono što ovu kategoriju igara čini različitom od klasičnih slot igara je osnovni princip rada. Dok kod običnih slotova runda završava na kraju spina, ovdje to ne mora biti slučaj. Naime, nakon dobitne kombinacije simboli nestanu s ploče, a njihovo mjesto zauzimaju novi. Ako si igrao igre kao što je Candy Crush, onda znaš kako otprilike funkcionira. To znači da jedan spin može donijeti nekoliko uzastopnih dobitaka.

No Rise of Olympus možemo smatrati hibridom, jer u njegovom slučaju na mjesto dobitnih simbola ne dolaze novi. Dobitne kombinacije u Rise of Olympus čine tri ili više istih simbola koji se nalaze u nizu, vodoravno, ili okomito. To znači da isti simbol može biti dijelom više dobitnih kombinacija.

Simboli najniže vrijednosti su munja i trozubac. Nešto veću vrijednost od njih imaju kaciga s rogovima i lira. Simboli srednje vrijednosti su bogovi Had, Posejdon i Zeus. Najveću vrijednost ima zamjenski, Wild simbol – zlatni Pegaz na zlatnom štitu.

Trenutno aktivni bog nalazi se s desne strane sučelja. Posejdon ti da je više Wild simbola, Had uništava simbole koji ne donose dobitke, a Zeus transformira simbole u one dobitne, kako bi ti pomogao u pobjedničkim kombinacijama.

Rise of Olympus: Bonus igre Božja ruka i Bijes Olimpa

Rise of Olympus prepun je odličnih značajki. Bonus igra Božja ruka aktivira se nasumično, u vrtnjama bez dobitka. Na formiranje dobitne kombinacije utječe trenutno aktivan bog. Aktivni bog mijenja se nakon svake aktivacije. Had će tako jedan komplet simbola pretvoriti u drugi simbol. Kod Posejdona mogu se pojaviti do dva Wild simbola. Zeus uništava dva kompleta bilo koja dva simbola.

Bonus igra Bijes Olimpa ujedinjuje sva tri boga u ultimativnu kombinaciju! Da bi aktivirao ovu bonus igru, moraš potpuno napuniti mjerač. On se sastoji od tri dijela i puni se samo kod osvajanja dobitaka koji u sebi imaju simbole bogova; 3x ispunjava jedan dio mjerača, 4x ispunjava dva dijela, a 5x ispunjava tri dijela mjerača.

Kako bi aktivirao besplatne vrtnje, moraš očistiti ploču od svih simbola, osim Wilda. Zatim moraš odabrati jednog od tri boga. Bez obzira kojeg boga odabereš, njegova će se super moć aktivirati u svakoj rundi bez dobitka. Množitelj se neće resetirati tijekom runde besplatnih vrtnji i može se povećati na maksimalnih 20x. Ako ponovno uspiješ očistiti mrežu od svih simbola, osvajaš 100x od uloga.