Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Rich Wilde and the Tome of Madness

Rich Wilde kreće u novu avanturu, s ciljem da otključa tajne mračnog Cult of Cthulhu. Slobodno mu se pridruži u lovu na drevne artefakte i legendarnu Knjigu Ludila (Book of Madness), dok se pred tobom otkrivaju misteriozne mračne sile.
Ovaj naslov grafički djeluje kao nešto izašlo iz ruku redatelja Harry Pottera. Pomalo neuobičajeno za jednu slot igru avanturističke tematike, Rich Wilde and the Tome of Madness odiše mračnom atmosferom koja se pretvara u laganu horor vibru svakim novim okretanjem rola. Prema riječima razvojnog studija Play n' Go, igra je bazirana na Cthulhu Mythos, svijetu poznatog pisca H.P. Lovecrafta, stoga smo sigurni da će ljubitelji ovog žanra posebno uživati.

Rich Wilde and the Tome of Madness: Simboli i osnovne značajke

Sučelje je jednostavno i pregledno, klasičnog rasporeda. Srednji dio ima tri cjeline, dok se na donjoj strani nalaze osnovne kontrole. Za razliku od igara s tradicionalnijim rasporedom, Tome of Madness još ima i „portal do drugog svijeta“, odnosno Other World brojač na lijevoj strani. Simboli su okultne tematike, a među njima su bodež, drago kamenje, magične knjige, lubanje i prstenje.

U ovoj igri, pred tobom je 5x5 ploča s rolama, a do dobitnih kombinacija dolazi se okretanjem simbola u grupama od 4 ili više. Dakle, za razliku od klasičnih slot igara, dobitni simboli su grupirani u klastere, a nakon prikupljanja dobitka nestaju i na njihovo mjesto dolaze novi. U praksi, ovo znači da jedan spin može donijeti više dobitaka, ukoliko novi simboli također stvore dobitnu kombinaciju.

Igra ima nekoliko vrsta Wild simbola. Prije svega, tu je Special Wild simbol – Book of Madness. Ona može zamijeniti sve HP i LP simbole i pomoći u kreiranju dobitaka. Zatim Rich Wilde glavom i bradom ima vlastiti simbol – Multiplier Wild, koji mijenja sve HP simbole i množi dobitak x2. Treći Wild simbol je Mega Wild. On je dio Other World bonusa.

Rich Wilde and the Tome of Madness: Portal i Drugi svijet (Other World)

Svakim dobitnim klasterom, puni se Portal. Trebaš biti ustrajan, jer razina napunjenosti portala resetira se prekidom dobitnog niza. Ako se pojavi dobitni klaster od sedam simbola, dva Special Wild simbola zamijenit će druga dva nasumična simbola te ako tada stvore dobitni klaster, aktivirat ćeš Abyss koji miče sve simbole u red ili koloni gdje je Special Wild. Ti simboli će zatim napuniti Portal. U slučaju da ga napuni 27 simbola, dva Special Wilda zamijenit će dva nasumično odabrana simbola na ploči, a ako formiraju dobitni klaster, aktivira se Void koji nasumično odabire HP ili LP simbole, miče ih s ploče, i njima puni Portal. Punjenje s 42 dobitna simbola otključava besplatnu rundu naziva Drugi svijet (Other World).

Za svaka tri simbola povrh prethodna 42, dobivaš dodatni Portal efekt, a možeš doći do maksimalno sedam. Tijekom svake besplatne Other World runde, primijetiti ćeš 11 ili 12 ikonica oka na ploči s lijeve strane. Ako se pobjednički klaster pojavi na lokaciji gdje je oko, ono će se otvoriti. Ako uspiješ otvoriti sve oči, pokreće se Mega Wild Cthulhu simbol. On će se dodati na ploču i nastaviti micati prema dolje, donoseći ti nove dobitke prije nego što potpuno nestane.