Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Reactoonz

Kada prvi put pokrenete Reactoonz slot igru u svojem internet pregledniku, odmah će vam biti jasno da je pred vama jedinstveno iskustvo. Doista, Reactoonz više podsjeća na šarenu mobilnu igru u stilu Candy Crush, nego klasičnu slot igru. Za razliku od većine drugih slot igara gdje smo navikli na određenu dozu statičnosti Reactoonz je prepun animacija, simpatičnih zvukova i šarenila. Drugim riječima, na ekranu se uvijek nešto događa! Čak i simboli imaju svoje vlastite mini animacije pa će vesela čudovišta za vas namignuti, trepnuti, ili se osvrnuti na prijatelje oko sebe. Zbog ove posvećenosti detaljima popraćene odličnim zvučnim efektima, Reactoonz slot igra jednostavno će vam se zavući pod kožu.

Mala vesela čudovišta smještena su na ne tako uobičajenoj 7x7 ploči, odnosno igra ima sedam rola u sedam redova. S lijeve strane je veliki Reactoonz „mjerač“ na kojem možete pratiti kombinacije, dok s desne strane imamo simbol baterije i velikog, trookog aliena. S donje strane sučelja nalaze se tipke za odabir uloga, počevši od 1,60 do 400, tipke za spin i auto spin kao i tipka za dodatne informacije. Reactoonz u svojim postavkama nudi i opciju automatskog podešavanja uloga.

Reactoonz slot: Osnovne karakteristike igre

Reactoonz je kaskadna slot igra gdje simboli padaju od vrha prema dolje kako bi se došlo do dobitne kombinacije. Kako biste ostvarili dobitak, morate dobiti 5 ili više simbola u povezanoj grupi koji se dodiruju vertikalno ili horizontalno. Simboli koji donesu dobitak nestaju s ploče i njihovo mjesto zauzimaju novi i tako u krug.

Igra ima četiri Quantom Reel Modifiera. Kvantni skok naziv je za značajku koja vam može donijeti razne dobitke. Mjerač Kvantnog skoka nalazi se s desne strane sučelja, u obliku velike baterije. Mjerač se puni dobicima, a može vas nagraditi s četiri različite nagrade koje se nasumično dodjeljuju nakon što je mjerač pun. Implosion transformira 3 do 6 simbola u Wild simbola, Alteration bira nasumično jedno čudovište s jednim okom, a svi ostali pripadajući simboli pretvaraju se u neki drugi simbol, Demolition koji uništava sve simbole jednookog čudovišta i sve pripadajuće simbole, te Incision koji dijagonalno reže ploču u oba smjera te u sredinu dodaje Wild simbole, a pripadajuće simbole po dijagonalnim linijama.

Reactoonz slot: Gargantoon bonusi

Gargantoon je neobični, rogati trooki alien koji se nalazi s desne strane sučelja. Možda izgleda strašno, ali može vam itekako biti od pomoći. Gargantoon je ćudljiv. Ponekad spava, ponekad je ljut, a ponekad bezbrižno promatra kako igrate. No ponekad je i vrlo darežljiv. Primjerice, prije svake početne vrtnje bez dobitaka postoji šansa da vam ispusti između 4 i 8 Wild simbola na ploču. Ali ono što svi igrači priželjkuju je Gargantoon bonus. Do njega se dolazi kada Reactoonz mjerač napuni s 25 simbola, što i nije tako lako za postići. Kada kvantni red čekanja jednom dopre Gargantoona, skače na ploču i zauzima veličinu 3x3 te zamjenjuje sve simbole kao Wild. Gargantoon se dijeli i pomiče sa svakom kaskadom. Najprije postaje Wild simbol u veličini 2x2, zatim 9 individualnih Wild simbola. Novi simboli padaju od vrha prema dolje te popunjavaju ploču prethodno Gargantoonovom pomicanju.