Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Green Tube game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Power Stars

Power Stars slot igra vizualno podsjeća na slot aparate kakve možemo naći u Vegasu – šarene, glasne i tradicionalne. Kada su u pitanju igre s temom voća, sve dijele jednu glavnu karakteristiku, a to je neobjašnjiva privlačnost i simpatičnost. Jednostavna mehanika koja uvijek funkcionira – to Power Stars ima, i to je ono što u ovoj igri podsjeća na tradicionalnu, mehaničku slot mašinu kakvu možete naći u lokalnom casinu. S jarkim bojama i ilustriranim stilom, čitavo slot iskustvo je dinamično, gotovo hipnotizirajuće, i svakako nostalgično. U moru šarenih, visoko-produkcijskih, modernih slot naslova, igre kao Power Stars osvježavajuće su i uvijek u trendu, bez obzira na sve.

Power Stars: Osnovni simboli i značajke

Powe Stars slot igra ima klasičnu 5x3 postavu, odnosno pet rola, tri reda i 10 isplatnih linija čiji se broj može mijenjati klikom na tipku „Linije“, gdje se nudi jedinični izbornik od 1 do 10. Dodatne informacije oko isplatne tablice i dobitnih linija možeš vidjeti klikom na „Info“ – Isplatna tablica. S donje strane sučelja nalaze se i ostale kontrole igre, počevši s lijeva od tipke „Info“, zatim „Linije“ koje smo pokrili, pa onda „Ukupan ulog“ gdje ti igra dopušta mijenjanje uloga počevši od 0,10 pa sve do 50, odnosno 0,01 do 5,00 po liniji, ako je uključeno svih 10 isplatnih linija. Tipka „Maks. ulog“ podešava ulog na maksimalan iznos. Power Stars također ima i AUTO tipku s kojom će se role automatski pokrenuti, a desno od nje je zelena tipka „START“. Istu funkciju na desktopu i laptopima ima tipka razmaka, koja pokreće ili zaustavlja role.

Voće s najmanje vrijednosti u ovoj igri su limuni i višnje. Nešto veću vrijednost od njih imaju šljive i naranče. Sljedeće voće po vrijednosti je grožđe, a isto mjesto dijele i lubenice. Zlatno zvono i crvena sedmica simboli su najveće vrijednosti. Wild simbol je zlatna zvijezda koja može zamijeniti sve simbole na svim pozicijama. Ona se može pojaviti na drugoj, trećoj i četvrtoj roli. Dobiješ li zvijezdu na spomenutim rolama, vrtnja se zaustavlja i pokreće se ponovni besplatni spin na ostalim rolama.

Power Stars: Duplanje dobitka

Slot igra Power Stars nudi opciju duplanja dobitka s manjim dobicima. Ovo je odličan način za pretvaranje manjih dobitaka u nešto konkretnije. Opcija se pojavljuje nakon osvajanja iznosa. Tada možeš nastaviti sa spinovima ili odabrati duplanje pritiskom na istoimenu tipku koja će se pojaviti s donje lijeve strane. Ona te vodi u novo sučelje gdje ćeš vidjeti pet prethodnih karata, trenutni dobitak i iznos nakon duplanja, te dvije tipke – „Crveno“ i „Crno“ između kojih je treperuća karta. Na tebi je da ispravno pogodiš gdje će se ta karta zaustaviti. Krivim odabirom vraćaš se nazad u igru, dok ti ispravan odabir dupla trenutni dobitak. Kod velikih dobitaka i automatske igre, opcija duplanja neće biti dostupna.