Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Pimped

Ako si ikad pogledao reperski spot, onda će ti biti jasno gdje je slot igra Pimped pronašla inspiraciju. Ovaj naslov samo će potvrditi ono što si već mogao vidjeti u tim spotovima – raskoš, skup nakit i luksuz na zavidnoj razini. Reperi se vole razbacivati novcem. Oni ne skrivaju karte. Pokazuju sve što imaju s ponosom. Pimped također ne skriva svoje adute. S pokretanjem igre, dočekuje te hip-hop glazba kao i sučelje prepuno zlatnih elemenata s blještavim detaljima uz animaciju novčanica dolara koje padaju od vrha prema dolje. Štoviše, čitav gameplay prati zanimljiv hip-hop soundtrack koji se stiša kada role stanu te iznova krene kada se role zavrte. Svako zaustavljanje rola dodatno je popraćeno pljeskom nevidljive publike.

Pimped: Osnovni simboli i značajke

Ovaj naslov ima 5 rola, 3 reda i 10 fiksnih isplatnih linija. S takvim klasičnim setupom nema iznenađenja. Doduše, isplatne linije nisu ispisane u glavnom sučelju, stoga je potrebno kliknuti na tipku „isplatna tablica“ kako bi se došlo do više informacija o njima. Na istom mjestu nalazi se i pregled svih simbola. Blještavost, zlatni nakit obogaćen dijamantima i svežnjevi novčanica samo su neki od simbola koji te čekaju u slot igri Pimped. Čak su i osnovni simboli obloženi platinom i obrubljeni zlatom, a imaju i zanimljiv 3D efekt popraćen blještavom animacijom. Među simbole najniže vrijednosti spadaju broj 10 i slovo J. U grupu nešto veće vrijednosti spadaju Q, K i A. Zatim imamo simbole još veće vrijednosti, a među njima je svežanj novčanica, zlatni pečatnjak sa slovom P, dvije prekrasne djevojke, momak sa šeširom koji neodoljivo podsjeća na repera 50 Cent te kao simbol najveće vrijednosti, gospodin u bijelom kaputu i šeširu, očiju skrivenih iza sunčanih naočala. Ne možemo se oteti dojmu da je za njegov dizajn inspiracija popularni reper Snoop Dog!

Pimped također ima i zamjenski (Wild) simbol te aktivirajući (Scatter) simbol. Wild simbol je šaka koja drži zlatni bokser na kojem je ispisan WILD. Kao i obično, on može zamijeniti sve simbole osim Scattera. S druge strane imamo Scatter – simbol dolara na plavom blještavom polju.

Pimped: Win Spins bonus runda i značajka riskiranja

Tri ili više Scattera donose ti 5 Win Spins bonus rundi, što je odlično, jer svaka takva vrtnja nosi zajamčeni dobitak. Ako se za vrijeme bonus igre pojavi još jedan Scatter, dodjeljuju ti se dvije dodatne bonus igre Win Spins koje se pribrajaju ukupnom preostalom broju vrtnji. Njihov broj vidljiv je na vrhu sučelja. Bonus igra može se aktivirati više puta, odnosno ukupno možeš odigrati 20 Win Spins rundi.

Kod dobitaka, Pimped ti nudi isplatu ili riskiranje. Klikom na tipku „Riskiraj“ otvara se novo mini sučelje s kartom u centru, bojama s lijeve, i znakovima s desne strane. Na tebi je da biraš između faktora boje ili faktora znaka. Pogodiš li uspješno, možeš zatražiti isplatu i nastaviti s igrom. Kod neuspješnog odabira boje ili znaka, vraćaš se u igru bez dobitka.