Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Mystery Joker

Ako tražiš svoju dozu misterioznosti, došao si na pravo mjesto. Mystery Joker je slot igra klasičnog karaktera u koju ćeš se brzo zaljubiti. Prepuna je jednostavnih ali odličnih značajki kojima će nadoknaditi svoju jednostavnost. Play n' Go u svojem katalogu ima popriličan broj igara sličnih Mystery Jokeru, no ovaj naslov ističe se spojem klasičnog, retro slot iskustva sa simbolima voća i modernog dizajna. Dodatni „touch“ su zlatna zvona i blještave zvijezde, uvijek rado viđeni simboli u klasičnim igrama. No simbol koji te najviše treba zanimati je kapa dvorske lude, jer upravo ona je ključ odličnih bonus značajki.

Mystery Joker: Osnovni simboli i značajke

Sučelje igre nije komplicirano. U centru je ploča s tri role u tri reda te pet isplatnih linija. Smjer isplatnih linija je označen linijama sa svake strane rola pa će ti u svakom trenutku biti jasno koja isplatna linija je aktivna. Generalni osjećaj i iskustvo igranja Mystery Joker slota doista je na tragu retro igara, no vizualni dojam potpuno je drugačiji, što rezultira zanimljivim iskustvom, u što ćeš se i sam uvjeriti. Kako to obično ide, svi dobici u igri množe se iznosom uloženim po liniji, osim dobitaka vezanih uz Scatter. Dobici se računaju počevši s lijeva na desno, od krajnje lijeve role, no za Scatter opet vrijede drugačija pravila, jer kombinacije sa Scatterom vrijede u svim smjerovima. U slučaju više dobitaka na istoj liniji, bude ti isplaćen samo onaj najveći.

Simbola u Mystery Jokeru nema previše, ali zato ih je vrlo jednostavno zapamtiti. Dizajnirani su u retro stilu, obojeni jarkim bojama i obrubljeni jasnom crnom linijom. Kao i svi ostali elementi igre, tako i simboli imaju lagani 3D efekt postignut korištenjem sjena i odsjaja. Trešnje i limuni nose najmanju vrijednost te se nalaze na dnu tablice s vrijednostima simbola. Nešto veću vrijednost od njih ima grožđe, koje zapravo više liči na ljubičaste višnje. Razlog tome je vjerojatno kozmetičke prirode, kako bi igra zadržala konzistentnost u mjestu koje simboli zauzimaju na ploči. Zlatna zvonca i šuta zvijezda imaju najveću vrijednost te su na vrhu tablice. Više informacija o simbolima, isplatnim linijama i bonus rundi dobiti ćeš klikom na tipku „INFO“, te zatim na „Isplatna tablica“ u donjem lijevom kutu.

Mystery Joker: Besplatne vrtnje i tajni dobitak

Mystery Joker nema Wild simbol, no zato Scatter simbol sa sobom nosi odlične značajke koje će se svidjeti čak i onima koji ne mogu bez dobrog starog Wilda. Kao što smo već spomenuli, Scatter simbol je kapa dvorske lude okićena zlatnim praporcima. Zašto je ovaj simbol toliko zanimljiv? Tri takve kape poklanjaju čak 10 besplatnih vrtnji. Ukupno možeš osvojiti 50 besplatnih vrtnji po igri, odnosno pet puta po 10 rundi. Za vrijeme runde besplatnih vrtnji, igra je u automatskom načinu rada i role se vrte same. Myster Joker nudi još jednu odličnu značajku dok je u ovom režimu rada. Naime, ako osvojiš dva ili više Scatter simbola, okidaš tajni dobitak, koji može biti 1-100x ukupnog uloga! Dakle, Scatter dobici množe se ukupnom visinom uloga i zbrajaju s dobicima na dobitnoj liniji.