Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Green Tube game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Tradicionalno gledano, muškarci su slot igrama naklonjeniji od nježnijeg spola, stoga je Lucky Lady's Charm Deluxe svojom specifičnom tematikom pravi izuzetak u ponudi. Dok se igra učitava, pokraj Lucky Lady možeš zamijetiti našeg kapetana Rizka, kako stoji zaštitnički prekriženih ruku. Nježne nijanse ružičaste pozadine s pitomim krajolikom ispred njih, u kombinaciji šarenog sučelja, čine nepogrješivo zavodljivu i šarmantnu „ženskastu“ cjelinu. Ukratko, jasno je kako se radi o igri osmišljenoj za žensku publiku. Ali naravno da je i dečki smiju zaigrati!

Zvukovna pozadina je, s druge strane, prilično klasična i podsjeća na dobro poznate zvukove kakve ćete čuti u fizičkom casinou. To ne iznenađuje, s obzirom da Novomatic, razvojni studio koji stoji iza Lucky Lady's Charm Deluxe, svoje korijene ima upravo tamo. Sučelje je također klasično i prilično jednostavno za snalaženje. Sve kontrole nalaze se s donje strane, ispod rola, u logičnom redoslijedu, grafički jasno odvojene od ostatka igre.

Lucky Lady's Charm Deluxe: Simboli i osnovne značajke

Igra je postavljena na klasičnoj 5x3 ploči, s pet rola u tri reda i deset isplatnih linija koje nisu fiksne. Njihov broj možeš postaviti od jedan do deset klikom na tipku „Linije“ u traci s donje strane. Igra ti također omogućuje podešavanje ukupnog uloga. Ukupan ulog po liniji možeš podešavati od 0,10 pa sve do 100, klikom na tipke „Ukupan ulog“ i „Linije“.

Lucky Lady's Charm prati tematiku „sreće“ pa su i simboli odabrani sukladno tome. Oni su dvodimenzionalni te jarko obojeni, s efektom sjaja i glamura. Simbol najniže vrijednosti je zelena brojka 9. Nešto veću vrijednost imaju J, Q i 10, a njih prate slova A i K. Od simbola veće vrijednosti, ističu se srebrna konjska potkova, zlatni novčić te djetelina s četiri lista. Zečja šapica i bubamara na crvenom listu donose najveći dobitak što se tiče osnovnih simbola.

Zamjenski simbol je nasmiješena „Lucky Lady“ bujne plave kose. Ona može zamijeniti sve simbole osim Scatter simbola. Ako se pojavi jednom ili više u isto vrijeme, kao zamjenski simbol u dobitnoj kombinaciji, udvostručit će tvoj dobitak.

Scatter simbol je svjetleća kugla između dvije ruke. Ona će ti donijeti 15 besplatnih vrtnji ako ih se na ekranu pojavi 3 ili više odjednom. To nije kraj dobrim vijestima, jer svi dobici u besplatnim vrtnjama množe se s tri. Dodatne besplatne igre mogu ponovno biti osvojene tijekom igranja besplatne runde. Sve besplatne vrtnje igraju se s ulogom i linijama iz igre u kojoj su osvojene.

Lucky Lady's Charm Deluxe: Duplanje

Slično ostalim Novomaticovim igrama, Lucky Lady's Charm Deluxe ima značajku duplanja. S obzirom da ovaj naslov nema posebne bonus igre, Duplanje je dobar način dodavanja vrijednosti. Ova opcija dostupna je kod manjih dobitaka, ili dok nisi u načinu automatskog igranja. Nakon osvajanja dobitka, tipku za odabir uloga mijenja tipka „Duplanje“. Klik na nju vodi te u novo sučelje. Ono je vrlo jednostavno. Pred tobom je da pogodiš na kojoj boji će se karta zaustaviti. Ako uspješno pogodiš, možeš ponovno duplati, ili uzeti trenutni dobitak. Ukoliko krivo pogodiš boju, vraćaš se u glavnu igru bez dobitka.