Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Leprechaun Goes to Hell

Strašno zabavna slot igra stiže nam iz produkcije razvojnog studija Play n Go, u prijevodu pomalo zlokobnog naziva, ali zato tematski i produkcijski vrlo zanimljiva Leprechaun goes to hell spaja dvije naizgled čudne teme – vilenjaka iz irskih narodnih predaja i njegove avanture do samog središta zemlje, gdje se smjestio pakao. Kombinacija je vizualno zanimljiva koliko i zvuči, s motivima irskog folklora i vrelog mjesta kakvo zamišljamo kada se sjetimo pakla. Ovaj naslov nudi odlične značajke upakirane u moderno vizualno iskustvo, besplatne spinove te velikodušan progresivni jackpot.

Leprechaun goes to hell nudi solidnu razinu postavki kojima možeš pristupiti iz izbornika s donje desne strane. Auto Play opcija daje ti mogućnost namještanja između 10 i 100 automatskih spinova. Igra također nudi razne parametre automatskog zaustavljanja Auto Play opcije, primjerice kada se stanje računa spusti ispod određene razine. Iz istog izbornika možeš više naučiti o samoj igri, isplatnim tablicama te vrijednosti simbola.

Leprechaun goes to hell: Osnovne značajke i simboli

Leprechaun goes to hell ima pet rola, tri reda i 25 fiksnih isplatnih linija koje se ne mogu mijenjati. Simboli predstavljaju dobar omjer motiva irskog folklora i horora. Tako imamo slova A, K, Q, J i broj 10 kao simbole najmanje vrijednosti, stilizirane s keltskim čvorovima. Simboli veće vrijednosti su zeleni napitak, vragov trozubac, okultni pentagram te cilindar (šešir). Pripazi na simbol srca s rožićima i lentom „Love“. On te svaki put nagrađuje s jednim dodatnim spinom! Igra će te također nagraditi ako se odlučiš za veće iznose oklade, jer s njima raste i temperatura, a s temperaturom i šansa za jackpotom. Crvenokosi Leprechaun u zelenom odijelu i zgodna vražica Evilene predstavljaju Wild simbole. Ako se oba Wild simbola nađu na istoj isplatnoj liniji, tvoj dobitak će se poduplati! Leprechaun i Evilene mogu zamijeniti sve simbole osim Scattera. On je simboliziran ćupom prepunim zlatnika. Tri ili više Scatter simbola tijekom runde besplatnih vrtnji (free spins) povećavaju množitelj dobitka za 2, ili za maksimalno x10.

Leprechaun goes to hell: Infernal Bonus

Play n Go poznat je po velikodušnim, progresivnim nagradama u svim svojim igrama. Leprechaun goes to hell nije iznimka te nagrađuje sve dovoljno uporne. Tri simbola vražice Evilene pokreću bonus igru Infernal Bonus s 10 besplatnih spinova. Bonus igra pretvara Leprechaun goes to hell u video slot igru s tri role i 5 fiksnih isplatnih linija. Tvoj cilj tijekom Infernal Bonus runde je podići temperaturu dovoljno visoko da osvojiš jedan od jackpota! Ona se podiže svakim dobitkom za nasumični iznos, a može doseći jednu od 4 razine. Termometar će pokazati potrebnu razinu za osvajanje jackpota. S većim ulozima povećava se i šansa za većim jackpotima!

U igri Leprechaun goes to hell možeš uživati na mobitelima i računalima, a treba ti samo internet preglednik i stabilna internet veza. Igra se automatski prilagođava svim veličinama ekrana. Leprechaun goes to hell svidjet će se iskusnim igračima jednako kao i početnicima.