Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Jade Magician

U svijetu online slot igara ne susrećemo se često s revolucionarnim inovacijama, već na bolje ili lošije varijacije postojeće i dobro utvrđene mehanike. No od izdavača Play'n GO smo uglavnom navikli na neobičnu kreativnost, prekrasne vizuale i značajke koje ne ulaze u klasične šablone. Jade Magician, online slot igra koja prati lijepu čarobnicu Jade, prožeta elementima misticizma i elementalne magije, jedan je od kvalitetnijih primjeraka ovog razvojnog studija i slot igra koja uz koju ćete se morati zadržati. S teoretskim RTP-om od 96%, Jade Magician spada u razred prosječnih isplata, a što se tiče volatilnosti, odnosno balansa između rizika i nagrade, također će se naći negdje u sredini pa ju je lako preporučiti svim profilima igrača.

U igri se nalaze mitska bića i elementi, kao zmajevi, feniksi, bijeli tigrovi te elementi vatre, vode, zemlje i zraka. Čarobnica Jade prikazana je kao lijepa dama duge kose i zavodljivih očiju. Cijela priča super je zaokružena u jednu čvrstu cjelinu pa će vas Jade Magician zaokupiti ne samo odličnom mehanikom igranja već i vizualima te zvučnim efektima koji vas prate tijekom svake runde. Jade Magician donosi jednako igračko iskustvo bez obzira igrate li s mobitela, laptopa ili stolnog računala, iako je riječ o igri optimiziranoj prvenstveno za igranje na mobitelima.

Jade Magician: Osnovne značajke i elementi

Ova igra ima pet rola i 15 isplatnih linija (linija za klađenje) koje idu horizontalno, dijagonalno i simetrično. Simboli se dijele na one veće i manje vrijednosti, a svi simboli donose dobitak ako se na rolama nađe tri ili pet istih. Četiri elementa (vatra, voda, zemlja i zrak) ujedno su simboli najmanje vrijednosti. Među njima, zemlja donosi najviše - 250 novčića za pet simbola na aktivnoj isplatnoj liniji, vatra donosi 125 novčića, zrak 100 a voda 75. S druge strane, pet simbola zmaja na aktivnoj isplatnoj liniji donosi 2500 novčića, tigra 1000 novčića, a feniksa 500. Čarobnica Jade pak u svojim rukama nosi ključ do najvećeg dobitka - bonus značajke koja može donijeti maksimalnu nagradu od 225 000 novčića.

Jade Magician: Bonusi i besplatne vrtnje

Slot igra Jade Magician ima dvije bonus značajke koje vas mogu odvesti do velikih dobitaka. Jade Magician simbol u ovoj igri je scatter te se kao takav može pojaviti samo na rolama 1, 3 i 5, a ako se pojavi, dobivate pet besplatnih spinova. Ako dobijete još tri njezina simbola, igra vas nagrađuje s dodatnih pet besplatnih spinova, ali čak će i jedan ili dva simbola dodati jedan ili dva spina. Uspijete li dobiti dva Scattera, pred vama je šansa da osvojite nove besplatne spinove ili novčanu nagradu zahvaljujući Second Chance značajci. Ovdje se otvara šansa da odaberete između četiri ponuđena simbola, jedan će sakriti čarobnicu i dati vam bonus besplatne spinove, dva nose novčanu nagradu, a jedan otkriva veliki crveni X, što znači da je bonus igra gotova i idete dalje praznih ruku.