Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Isoftbet game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Hansel & Gretel: Witch Hunters

Nije rijetkost da filmovi, serije, fiktivni likovi pa čak i bendovi dobivaju priznanje u obliku licencirane slot igre. Takvih primjera ima i više nego dovoljno, a bez obzira jesu li izvedbe bolje ili lošije, fanovi dobivaju još jednu priliku uživati u dodatnom sadržaju. Slot igre horor tematike također imaju zavidnu publiku, no Hansel & Gretel: Witch hunters nije tek obična igra takve vrste. Riječ je slot naslovu horor tematike koji je spin-off istoimenog filma iz 2012. godine s Jeremy Rennerom i Gemmom Artenton u glavnim ulogama, a kojeg će se filmofili i ostali ljubitelji žanra vjerojatno lako prisjetiti jer je ponudio zanimljivu obradu inače svima poznate bajke, Ivice i Marice. Svi koji nisu imali prilike pogledati film, mogu njegovu atmosferu djelomično proživjeti kroz ovu sjajno dizajniranu slot igru.

Sukladno tematici filma, Hansel & Gretel: Witch hunters prati pomalo gotički stil s oštrim linijama karakterističnima za horor žanr, mračnom atmosferom ostvarenom korištenjem tamnih boja u kombinaciji s crvenom te naravno korištenjem simbola s likovima iz filma. „Ispolirani“ vizualni elementi, koji zajedno čine odličnu horror cjelinu, svjedoče tome da je igra nastala na temelju hollywoodskog blockbustera gdje se takve stvari ne prepuštaju slučaju.

Hansel & Gretel: Witch hunters – osnovne značajke i simboli

Ova slot igra ima 5 rola i 3 reda, dakle klasičnu 5x3 ploču, uz 10 isplatnih linija. Simboli niže vrijednosti su igraće karte, gdje Q, J, 10 i 9 isplaćuju manje od A i K simbola. Njih prati pet simbola s vješticama među kojima postoje one manje ili veće vrijednosti, a crvenokosa vještica će te najbogatije nagraditi. Vještica najveće vrijednosti je Muriel. Wild simbol je trol Edward koji može zamijeniti bilo koji drugi simbol, a također i proširiti se sa srednje role kako bi stvorio još više prilika za dobitak. Igra također ima i Scatter simbol s dvije funkcije. To je samostrijel, u filmu korišten od strane Marice, koji te može nagraditi s instant dobitkom kada su tri ili više simbola prikazana odjednom. Kada se to dogodi, također će se pokrenuti i bonus runda s besplatnim spinovima, gdje ćeš dobiti 15 spinova, uz širenje Wild simbola koji će ostati na rolama za cijelo trajanje bonus runde.

Sučelje nije toliko jasno razdvojeno linijama ili jarkim bojama kao kod nekih ostalih slot igara, ali zato djeluje kao dobro uklopljena cjelina u kojoj se ipak može lako snaći. S donje strane sučelja nalaze se kontrole, počevši od vrijednosti novčića, koja kreće od 0.01, zatim uloga po liniji, auto spin tipke, istaknute SPIN tipke te tipke za podešavanje maksimalnog uloga. Dodatne informacije oko dobitka, stanja i uloga nalaze se u samome dnu, dodatno istaknute kombinacijom bijelih i zlatnih slova.

Hansel & Gretel: Witch hunters – kako igrati?

S obzirom da ovaj naslov koristi Flash tehnologiju, moraš se malo potruditi da bi ga pokrenuo u modernim internet preglednicima obzirom da je Flash službeno „u mirovini“ od 2021. Srećom, postoje proširenja za internet preglednike koja će ti omogućiti da zaigraš Hansel & Gretel: Witch hunters!