Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Frog Story

Nekoć davno, u dalekoj zemlji, živjela je princeza. Kako to obično biva, zlom bradatom vješcu mrkog pogleda nije trebalo puno povoda da je pretvori u žabu. Jedini način da se vrati u ljudski oblik bilo je poljupcem nesebičnog princa. Zvuči poznato? Frog Story slot igra prati sličnu priču i vodi te u magični svijet bajki. Razvijena od strane EGT-a, igra je upakirana u prepoznatljivo sučelje, s prepoznatljivim funkcijama.

Igra ima zelenu paletu boja, prožetu zlatnim bordurama i ornamentima, dok se u pozadini nalazi začarana šuma s plavim šumskim brzacem u sredini. Iako je sučelje slično kao u ostalim EGT slot igrama, zelenilo i detaljno ilustrirani simboli unose dozu noviteta te daju igri jednu dublju dimenziju. Svakako jedan od ljepših naslova iz EGT produkcije!

Frog Story: Osnovni simboli i značajke

Frog Story ima pet rola, tri reda i 20 fiksnih isplatnih linija. Osnovni simboli igre Frog Story dodatno prate bajkovitu temu, kako dizajnom tako i simbolikom. Kao simbole najniže vrijednosti imamo slova A, K te J i Q. Nešto veću vrijednost ima škrinja sa zlatom te simbol koji prikazuje magične napitke i dva zapečaćena svitka. Princ i princeza vrjedniji su od škrinje, a od njih veći dobitak donosi zakukuljeni vještac. Scatter simbol u Frog Storyju je dvorac.

Wild simbol simpatična žabica s natpisom Wild. Ona se pojavljuje na drugoj, trećoj i četvrtoj roli. Može se proširiti na sve pozicije svoje role, no samo nakon prvog pojavljivanja, i zamjenjuje sve ostale simbole osim Scattera. Ako ostane na ekranu nakon Toppling reels značajke, neće se moći proširiti na ostale pozicije.

Frog story slot igra, kao i većina EGT-ovih naslova, ima „gamble“ značajku. Da bi je pokrenuo, moraš osvojiti 700 ili manje dijamanata. Zatim se u donjem desnom kutu pojavljuje tipka „Gamble“, ili u prijevodu – klađenje. Pritisni na nju i otvara se novi zaslon. Na njemu ćeš vidjeti jednostavno sučelje s nizom karata okrenutih licem prema dolje, te tipke „Red“ i „Black“. Na tebi je da pogodiš na kojoj će se boji karte zaustaviti. Imaš priliku poduplati trenutno osvojeni iznos, ili ga u cijelosti izgubiti.

Frog Story: Toppling reels multiplier značajka

Toppling reels množitelj daje ti priliku za dodatnom zaradom. Tijekom osnovne runde, nakon što dođeš do dobitne kombinacije i prikupiš svoj dobitak, svi dobitni simboli će se ukloniti. Prazne pozicije popunjavaju simboli iznad. Ako ti simboli ponovno stvore dobitnu kombinaciju, množe se s Toppling reels multiplierom koji počinje od x2, a povećava se za 1 svakim sljedećom Toppling reels značajkom.

Frog Story: Jackpot Cards

Jackpot Cards je mystery jacpot na četiri različite razine. Jackpot Cards bonus igra pokrenut će se nasumično, nakon što prikupiš osvojeni dobitak. Svaka razina jackpota označena je svojom bojom. Primjerice, prva razina je tref, a četvrta razina je pik. Druga i treća razina su karo i srce. Tvoj cilj je odabrati tri karte koje pripadaju istoj boji, a ovisno o odabranom setu karata, dodjeljuje ti se i nagrada. Trenutni iznos jackpota, po boji, možeš vidjeti na vrhu sučelja.