Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Flaming Hot

EGT je razvojni studio koji stoji iza preko 90 različitih slot igara. Bogat portfelj i brojna međunarodna priznanja jamče kvalitetu, ali i određeni standard. Flaming Hot dijeli značajke s nekolicinom drugih naslova, stoga ovdje nema previše iznenađenja, pogotovo ako si imao priliku zaigrati i ostale igre. Dobro poznato sučelje, bonus igre i mogućnost duplanja dobitka prisutni su i ovdje. Uostalom, voćkice su klasičan i možda jedan od najprepoznatljivijih motiva slot svijeta i nema smisla previše mijenjati dobro isprobanu formulu. Sve što ćeš vidjeti u Flaming Hot vjerojatno si vidio u drugim sličnim igrama, primjerice 40 Super Hot, koji je također dostupan na Rizku. Unatoč tome, Flaming Hot slot igra i dalje nudi odličnu razinu zabave, iskusnijim igračima upakirane u dobro poznatu ambalažu, a novijim igračima s dozom noviteta i svježine.

Flaming Hot slot: Simboli i osnovne značajke

Flaming Hot slot igra ima 5 rola, 4 reda i 40 fiksnih isplatnih linija. Role su jasno grafički odvojene jakim obrubom, a simboli u svakoj roli smješteni na smeđoj pozadini s tamno smeđim gradijentom. Kao i kod ostalih EGT naslova, svi elementi su logički grupirani i u sučelju se vrlo lako snalazi. Na gornjem dijelu vrte se iznosi jackpota igre Jackpot Cards, u središnjem dijelu sučelja su role s prikazom isplatnih linija, dok se na dnu nalaze kontrole. Možeš birati ulog od 0,40 do 200 kn.

Simboli najniže vrijednosti u igri Flaming Hot su grožđe, jabuke, breskve i trešnje. Vrijednije voće od njih su banane i lubenice. Ostali simboli veće vrijednosti su zlatni BAR i crvena sedmica. Flaming Hot slot ima Wild i Scatter simbole. Wild simbol je zlatni WILD, dok je Scatter zlatni simbol američkog dolara.

Ova igra također ima i opciju duplanja dobitaka. Kako bi je otključao, moraš osvojiti 1400 ili manje dijamanata, a zatim ćeš u donjem desnom kutu, ispod trenutno osvojenog iznosa, vidjeti natpis „Gamble“. On će te odvesti do novog sučelja i tamo počinje mini igra u kojoj ćeš imati priliku poduplati trenutni dobitak, ili ga izgubiti u cijelosti. Sve što trebaš napraviti je ispravno pogoditi na kojoj boji će se karte zaustaviti, crnoj ili crvenoj. U slučaju da si pogodio, tvoj trenutni iznos se dupla.

Flaming Hot slot: Jackpot Cards bonus igra

Odlika EGT-ovih naslova je svakako i prepoznatljiva Jackpot Cards bonus igra, odnosno progresivni mystery jackpot od četiri razine. On se pokreće nasumično na kraju runde, kada se prikupe dobici, a daje ti odličnu priliku za osvajanjem dodatnih dobitaka. U ovoj igri biraš između 12 karata položenih licem prema dolje, a odabrana boja korespondira s konačnim dobitkom. Cilj je otkriti tri karte iste boje. Naime, svaka razina jackpota označena je jednom bojom. Prva razina označena je trefom, druga karom, treća srcem, a zadnja i najveća razina pikom. Visina bonusa odgovara iznosu akumuliranom u trenutku otkrivanja posljednjeg pripadajućeg simbola.