Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Extra Stars

Extra Stars savršena je slot igra za sve koji teže jednostavnim i klasičnim naslovima. Za bugarski razvojni tim EGT, ovo je već dobro isprobana i istražena formula, a Extra Stars ne odmiče previše od njihovih ostalih naslovai, što svakako drži određenu popularnost među jednim dijelom igrača. Klasične i jednostavne slot igre sa sobom nose određene prednosti, kao primjerice brzo učitavanje i Extra Stars slot igra donosi jedno takvo iskustvo, upakirano u klasično i dobro prepoznatljivo sučelje preneseno iz brojnih ostalih naslova ovog razvojnog studija. Dakle, ako ste igrali neki od ostalih naslova EGT-a, Extra Stars izgledati će vam kao nešto poznato, nešto što ste zaigrali puno puta, nešto gdje nema iznenađenja niti utroška vremena na usvajanje novih nepoznatih značajki.

Extra Stars slot: Osnovne značajke i simboli

Ova igra ima klasičnu konfiguraciju s tri role i pet redova, odnosno 3x5, uz deset isplatnih linija, gdje ručno možete birati između 3, 5, 7 ili 10. Simboli Extra Stars slot igre su za EGT nezaobilazno voće. Ovdje imamo klasičnu kombinaciju voća te broja 7 i zvijezde. Kao simboli najmanje vrijednosti dodane su višnje i limuni. Nešto vrijednije su šljive i naranče, a prate ih grožđe i lubenice koji imaju istu vrijednost. Među simbolima voća, banane su najvrijednije. Veću vrijednost ima jedino crvena sedmica te žuta zvijezda koja je ujedno i Wild simbol. Zvijezda kao Wild simbol može se tijekom igre pojaviti u drugoj, trećoj ili četvrtoj roli te zamijeniti sve ostale simbole koji se nalaze u istim rolama. U igri Extra Stars, Wild simbol "zamrznuti" će role u kojima se pojavio te pokrenuti besplatan spin na ostalim rolama koje su slobodne.

Ova igra ima opciju Gamble, odnosno odvažnijim igračima daje priliku da poduplaju svoj dobitak. U slučaju dobitka do 1750 dijamanata, s donje desne strane, ispod brojke s dobitkom, pojavljuje se treptajuća tipka "GAMBLE". Ona vas vodi do sljedećeg sučelja s položenim kartama te tipkom "RED" i "BLACK". Igra je vrlo jednostavna - karte mijenjaju boju, a uz malo sreće, ispravno ćete odabrati hoće li se zaustaviti na crvenoj ili crnoj karti. Budete li uspješni, vaš dobitak će se poduplati! U suprotnom gubite svoj dobitak i vraćate se natrag u igru.

Extra Stars: Jackpot Cards bonus jackpot igra

Extra Stars dijeli jackpot bonus igru s ostalim EGT-ovim naslovima. Riječ je o igri naziva Jackpot Cards, nasumično pokretanom mystery jackpotu s četiri razine koji vam može donijeti solidne dobitke. Ako ste igrali neku od igara iz EGT-ove ponude, vjerojatno ste već upoznati s cijelim principom na kojemu ova bonus igra funkcionira. Svaku razinu jackpota predstavlja druga boja karti, počevši od trefa koji predstavlja prvu razinu. Drugu razinu predstavlja karo, treću srce, a posljednju i najveću razinu predstavlja pik. Na vama je da među 12 ponuđenih karata odaberete tri pripadnice iste boje, a ovisno o odabranoj boji, dodjeljuje vam se jedan od jackpota. Iznos dobitka ovisi o tome koliko je jackpot narastao do trenutka odabira posljednje karte. S obzirom da je ipak riječ o mystery bonusu, iznos ćete naravno saznati tek na kraju.