Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Explodiac RHFP

Ako ste u potrazi za savršenom retro slot igrom „voćne“ teme, Explodiac je odličan izbor za sve nostalgičare i one kojima je prioritet jednostavnost. Varijacije na temu voća jednostavno ne mogu dosaditi. To dokazuje činjenica da su ovakve slot igre među najbrojnijima na tržištu. Gotovo svaki razvojni studio ima svoju inačicu slot igre s voćnom temom u portfoliju. Ujedno se radi i o jednoj od najranijih verzija slot igara čija povijest počinje u Americi, gdje su igre na sreću s novčanim nagradama bile zabranjene. Tako su dosjetljivi organizatori dijelili nagrade u slatkišima, a prve slot mašine kao simbole koristile voće koje od tada postaje sinonim za riječ "slot igra".

Explodiac, osim simpatičnog naziva ima i jednako simpatičan dizajn, šaren i prikladan igri ove tematike, s minimalističkim linijama i jarkim bojama. Zvukovi prate retro temu, gdje igru na početku otvara kratka, groovy pjesma, a vrtnju rola prati retro klasična melodija.

Explodiac online slot igra: Osnovne značajke i simboli

Explodiac je igra s deset linija za klađenje, a simboli su smješteni na ploči od pet rola s tri reda. Ulog se može podešavati od 0,05 do 25. Kao što možemo očekivati od igre s voćnom tematikom, ponuđeni su klasični simboli kakve smo navikli viđati i u ostalim sličnim slot igrama. U Explodiacu, višnje, limuni, naranče i šljive simboli su najmanje vrijednosti. Grožđe ima nešto veću vrijednost i ovaj simbol rado ćete htjeti vidjeti dok igrate, jer zahvaljujući njemu vaš dobitak može porasti za jedan, tri ili deset puta, ovisno o tome dobijete li grozd na tri, četiri ili pet rola za redom. Slasne lubenice su simbol veće vrijednosti od grožđa i one će uloženi dobitak povećati za do 25 puta u kombinaciji od pet simbola lubenice. Naravno, sedmica je najvrjedniji simbol – pet sedmica umnožava dobitak za 1000 puta.

Wild simbol u ovoj igri je bomba. Ipak se ne zove bez razloga Explodiac! Bomba će, nakon kratke animacije eksplozije, zamijeniti nekoliko simbola oko sebe, a vama osigurati dobitak ovisno o trenutno dostupnim simbolima na ekranu. Jedna od čari Explodiaca je jednostavan i zarazan gameplay, gdje određene kombinacije simbola, kao primjerice bomba i sedmica, mogu osigurati ogromne dobitke.

Nakon svakog dobitka u donjem desnom kutu pojavljuju se tri tipke. Prvom tipkom kupite ono što ste osvojili i nastavljate dalje s igrom. No ako ste voljni riskirati, imate dodatne dvije opcije. Naime, drugom po redu tipkom otvarate klađenje u stilu ljestvi, gdje imate šansu nasumično povećati svoj dobitak. Trećom tipkom otvarate klađenje u stilu pogađanja crne ili crvene karte.

Explodiac: Red Hot Firepot značajka

Red Hot Firepot zasebna je igra koja otvara dodatne mogućnosti za osvajanje Jackpota. Ovu opciju možete isključiti ili uključiti pritiskom na veliku tipku „FIRE POT“ s donje desne strane sučelja. Postoje tri razine Fire Pota koje su označene crvenom ikonicom plamena s lijeve strane tipke. Kada je opcija omogućena, tijekom neke od rundi pojavljuju se tri pećnice. Njihov plamen puni se s lijeva na desno, a Firepot igru možete zaigrati kada je plamen vidljiv u sve tri. Rast žive u termometru ovisi o prikupljenim bodovima, o čemu u konačnici ovisi i iznos Jackpota.