Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Egypt Sky

Iskusni igrači odmah će uočiti dobro poznato sučelje – jednostavno i pregledno, s jasno vizualno odvojenim elementima i dovoljno kontrastnim bojama koje naglašavaju bitne dijelove igre. Sve što trebaš na dohvat je prsta, odnosno klika mišem. Slot igra Egypt Sky igra se na 5 rola u 4 reda, s 40 isplatnih linija. One nisu fiksne i mogu se uključivati/isključivati s lijeve ili desne strane ploče, gdje biraš između 1, 10, 20, 30 ili 40 linija. Igra je kod prvog paljenja automatski postavljena na 40 isplatnih linija. Možeš je igrati na tabletima i mobitelima bez preuzimanja. Dovoljno je da imaš internet vezu.

Simboli u slot igri Egypt Sky

Simboli koje ćeš naći u Egypt Sky slot igri savršeno se uklapaju u tematiku. Oni najniže vrijednosti su stilizirana slova A, K i Q, dizajnerski približena stereotipnim vizualima drevnog Egipta. Njih prate simboli Horusa i egipatske galije te simbol kočije, Kleopatre i faraona. Wild simbol u igri Egypt Sky je ankh, odnosno simbol života. Pojavljuje se na drugoj, trećoj i četvrtoj roli te može zamijeniti bilo koji simbol na njima, osim Scattera. Scatter simbol je panorama rijeke Nil, a tri simbola nagrađuju te s tri besplatna spina, četiri s pet, a pet simbola sa čak sedam besplatnih spinova. Tijekom runde besplatnih spinova (free spins), kada se Wild prikaže na rolama 2, 3 ili 4, simbol će se proširiti na sve pozicije istih, sve do kraja runde besplatnih spinova. Besplatni spinovi ne mogu se ponovno pokrenuti.

Egypt Sky: Značajka Gamble

S desne strane, u donjem desnom kutu, nalazi se kućica koja sadrži iznos posljednjeg dobitka. Igra ti daje opciju klađenja, odnosno uloga osvojenog iznosa u svrhu duplanja dobitka. Primjerice, ako osvojiš do 1400 dijamanata, na dnu kućice treperi tipka ULOŽI SVE. Klik na nju vodi te do zasebnog ekrana za klađenje. Na ovome ekranu vidjet ćeš četiri karte na hrpi i petu izdvojenu, trepereću kartu, koja mijenja boje iz crne u crvenu. Desno od karti su tipke CRVENO i CRNO, a iznad njih mogući dobitak ako uložiš cijeli osvojeni iznos. Igra ti daje četiri pokušaja. Pogodiš li ispravno na kojoj boji će se karte zaustaviti, osvajaš ponuđeni iznos. Tada imaš mogućnost ponovno uložiti cijeli osvojeni iznos i opet ga poduplati. Krivo odabrana karta vraća te nazad u glavnu igru.

Egypt Sky: Jackpot Cards

Jackpot Cards je mystery jackpot s četiri razine, gdje svaka sljedeća razina daje bogatiju nagradu u odnosu na prethodnu. Razine su označene bojama karti. Prva razina označena je trefom, druga karom, treća srcem, a zadnja pikom. Jackpot Cards igra se tako da odabireš između 12 licem-prema-dolje polegnutih karata dok ne odabereš 3 karte koje pripadaju istoj boji. Možeš osvojiti bilo koju od četiri razine igrajući Jackpot Cards, pokrenut nasumično na kraju završene runde.