Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Netent game is operated by MT SecureTrade Limited a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Dead or Alive

Dead or Alive pojavio se sada već davne 2009. godine i od tada, sa zaslugom, drži naslov jedne od najpopularnijih online slot igara. Odlična grafika i zabavna mehanika igranja osigurali su Dead or Aliveu mjesto pri vrhu omiljenih slot naslova gotovo čitavo desetljeće, a zahvaljujući kvaliteti na kakvu smo navikli od NetEnt produkcije, Dead or Alive još uvijek je aktualan i ne zaostaje puno ni za nekim daleko novijim naslovima.

Kao što možete pretpostaviti iz imena, riječ je o slot igri smještenoj na Divljem zapadu, s tematikom koja se vrti oko kriminalaca i njihovog privođenja ruci pravde. Potjernice su raspisane, a šerif je odlučan u provođenju zakona. Slučajno ili namjerno, riječ je o igri visoke volatilnosti pa se i taj aspekt uklapa u cijelu temu Divljeg zapada. Dead or Alive ima odličnu atmosferu, dodatno obogaćenu hvale vrijednim zvučnim efektima - škripanje drveta, pokoji lavež psa i fućkanje u daljini. Pokretanje rola prati zvuk otvaranja stare mehaničke blagajne i country gitare pri njihovom zaustavljanju. NetEnt ništa ne prepušta slučaju pa su tako i detalji koji dodatno iznose atmosferu na visokoj razini. U pozadini je mračno nebo s kojeg prijeti nadolazeća oluja, dok munje probijaju put prema pustoj zemlji prerije. Sredinom dominira drveni okvir gdje su smještene role, a zgodan detalj su animirana lampa s lijeve strane te vjetrenjača s desne.

Osnovne značajke slot igre Dead or Alive

Dead or Alive je igra s pet rola i tri reda te 9 fiksnih isplatnih linija. Iako isplatne linije ne možete podešavati, vrijednost novčića možete i to na razini od 0.01 do 0.50. Igra nudi Max Bet tipku za maksimalni ulog. Isplate idu standardno s lijeva na desno, počevši od krajnje lijeve strane do krajnje desne. Simboli najmanje vrijednosti su slova A, K, Q, J i broj 10. Zatim imamo simbole veće vrijednosti, u koje spadaju čaše viskija, kaubojske čizme, šešir, pojas s revolverom te najvrjednija u ovoj skupini - šerifova značka. Scatter simbol su dva prekrižena revolvera, a tri ili više skupljena Scattera donose 12 besplatnih spinova. Tijekom runde besplatnih spinova dobitak se množi x2. Dodatno se može pokrenuti još jedna runda Free Spins, ali samo jednom tijekom aktivne runde. Dead or Alive ima Sticky Wild simbole u obliku potjernice. Ovi simboli ostaju "zalijepljeni" na rolama tijekom cijele Free Spins runde te mogu zamijeniti sve ostale simbole, osim Scattera. Ako vas prati sreća i dobijete još jedan ili više Sticky Wild simbola tijekom Free Spins runde, igra vas nagrađuje s dodatnih pet besplatnih spinova.

Dead or Alive: Volatilnost i RTP

Točan RTP igre Dead or Alive je 96,82%. Štoviše, NetEnt u ponudi ima slot igara koje idu prema 97%, što je prilično velika brojka u usporedbi s nekim drugim slot igrama. Dead or Alive spada u srednje do visoko volatilnu igru, s bogatim isplatama. Srećom, ako vam je umjerenija volatilnost zanimljivija, Rizk.hr nudi bogat izbor takvih online slot igara.