Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Green Tube game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Chicago

Chicago slot je simpatična i pomalo unikatna slot igra u produkciji Novomatica. Novomatic je ovu igru posvetio u pop kulturi često izostavljenoj eri Sjeverne Amerike, a to su dvadesete godine prošlog stoljeća koje često povezujemo s kriminalcima, prohibicijom i velikim društvenim promjenama koje su tada zadesile SAD, ali i čitav svijet. Igra je jedinstvenog dizajna, gdje prevladavaju žuti tonovi koji cijeloj priči daju misterioznu i tamnu atmosferu, s rolama koje horizontalno nisu jasno odvojene te djeluju kao da su sve dio istog komada metala, simbolično prošaranog metcima. S lijeve i desne strane nalazi se stilizirani toranj poznatog nebodera Wrigley Building u Chicagu. Sat na tornju samo što ne otkucava osam, što možda simbolizira sreću, jer primjerice u kineskoj kulturi broj osam smatra se sretnim brojem.

Dobici u igri Chicago isplaćuju se za kombinacije istih simbola, s lijeva na desno, počevši od krajnje lijeve role. Ovo pravilo vrijedi za sve dobitke, osim Scatter dobitaka koji se isplaćuju na bilo kojoj poziciji. Kod najvećih dobitaka, isplata ide po svakoj odabranoj liniji i za kombinaciju sa Scatterom, dok se Scatter dobici zbrajaju s dobicima na liniji. Chicago nudi opciju duplanja koja se može isključiti u postavkama igre, a s trenutnim ulogom maksimalno se može duplati do 20.000. Kod velikih dobitaka, ili za vrijeme automatske igre, ovo značajka nije dostupna. Minimalni mogući ulog u slot igri Chicago je 0,10, a maksimalan. Igra nudi tipku "maks. ulog" te "auto" spin funkciju. Ova igra ima teoretski RTP (povrat igračima) od 95,03 posto.

Chicago slot igra: Simboli i osnovne značajke

Chicago ima standardnu konfiguraciju s pet rola u tri reda na kakvu je naviknut najveći broj igrača. Broj isplatnih linija iznosi 20, a igra dopušta veliku kontrolu nad njima, jer njihov broj moguće je mijenjati jedinično, pritiskom na tipku "Linije" s lijeve strane sučelja. Igra ima čak 13 simbola, uključujući slova i razne likove. Simboli najmanje vrijednosti su slova Q, J te brojevi 10 i 9, dok nešto veću vrijednost imaju slova A i K. Ipak, ne trebate se brinuti oko njih, jer čak i uz simbole manje vrijednosti možete doći do većih nagrada i besplatnih spinova ako imate sreće i dovoljno upornosti. Simboli veće vrijednosti su likovi u stilu karikatura, uključujući policajca, dijete, damu s cigaretom te detektiva i mafijaša. Scatter simbol je policijski automobil u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća, a zamjenski simbol, koji zamjenjuje sve osim scattera, je priikaz dva poznata nebodera u Chicagu.

Chicago slot: Bonus igre i ostalo

Wild, zamjenski simbol može zamijeniti bilo koji drugi simbol, osim Scattera, te pomoći dobitnoj kombinaciji na aktivnoj liniji. Chicago slot igra zapravo nagrađuje s bogatim dobicima za Wild simbole, s najvećom Jackpot isplatom za pet takvih simbola. Dodatno tome, Scatter simbol otključava besplatne spinove. Tri ili više Scatter simbola na ekranu pokreću 12 besplatnih spinova, s bonus igrom gađanja boca. Boce imaju vrijednosti 1, 2, 3, 5, i 10, a u svakoj besplatnoj igri u kojoj je postignut bonus gađanja boca, utvrđuje se množitelj dobitka. Ove besplatne igre mogu se aktivirati više puta.