Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Burning hot

Još jedan u nizu naslova klasičnih slot igara dostupnih u ponudi online casina Rizk.hr je Burning Hot izdavača EGT (Euro Games Technology). Kao i ostale igre iz „hot“ serijala, uključujući Flaming Hot i 5 Dazzling Hot slot, Burning Hot prati tradicionalniji dizajn sučelja te ga spaja s modernim značajkama. Osnovni simboli Burning Hot slot igre su voće - dobro nam poznate šljive, višnje, naranče, limuni, lubenice i grožđe, uz dodatak dolara, zvijezde, zvona i djeteline s četiri lista, što čini zanimljivu kombinaciju kakvu ne susrećemo često.

EGT se zbilja potrudio da igru učini jednostavnom koliko je to moguće. Tome svjedoči samo nekoliko zvučnih efekata u svrhu boljeg korisničkog iskustva. Sve važne tipke nalaze se na dnu ekrana, posložene u intuitivan raspored koji će biti jasan i kompletnim početnicima. U slučaju da vam nešto ipak nije jasno, pritiskom na tipku "i" dobit ćete više informacija o Burning Hot online slot igri. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti, Burning Hot pruža prilično linearno i neometano iskustvo igranja, a vjerujemo da će određenom broju igrača biti privlačna upravo iz toga razloga.

Burning Hot: Osnovne značajke

Burning Hot je slot igra s pet rola i pet fiksnih isplatnih linija, pa se kao takva može smatrati dobrim odabirom za početnike i one koji se tek upoznaju sa svijetom online slot igara. Sve isplate idu s lijeve na desnu stranu, na odabranim linijama, počevši s lijevom rolom, osim u slučaju Scatter simbola. Scatter dobici pribrajaju se dobicima s isplatnih linija. Kod Burning Hot slot igre, dobici s linija množe se s ulogom na dobitnoj liniji, a Scatter dobici s ukupnim ulogom.

Tipke za ulog nalaze se s donje strane s mogućnošću podešavanja prije svakog spina. Uz njih ćete s lijeva na raspolaganju imati i auto spin opciju. Spin se pokreće odabira visine uloga.
,br> Iako Burning Hot nema bonuse, njihov nedostatak djelomično je nadomješten s tri specijalna simbola. Prvi od njih je Wild simbol – djetelina s četiri lista, a može se pojaviti na drugoj, trećoj i četvrtoj roli. Zanimljivo je da Burning Hot ima dva Scatter simbola, iako niti jedan od njih ne pokreće bonus rundu kao u nekim drugim slot igrama. Prvi znak je dolar ($) i može se pojaviti na bilo kojoj roli, a pet u redu podiže dobitak za 50 puta. Drugi Scatter simbol je ljubičasta zvijezda koja se može pojaviti na prvoj, trećoj i petoj roli, a povećava dobitak za 20 puta.

Burning Hot Mystery Jackpot

Burning Hot ima mystery jackpot na četiri razine, naziva Jackpot Cards, koji se nasumično pokreće nakon završetka runde. Svaka razina ovog jackpota ilustrirana je drugom bojom - prva razina je tref, druga razina karo, treća razina srce, a četvrta pik. Bilo koja jackpot razina može biti osvojena tijekom runde Jackpot Cards bonus igre. Dvanaest karti složeno je licem prema dolje i birate ih dok ne dobijete kombinaciju od tri iste boje. Ovisno o boji koju dobijete, pokreće se mystery razina. Iznos bonusa će pak odgovarati prikupljenom iznosu prikazanom s desne strane svake boje.