Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Play N Go game is operated by MT SecureTrade, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information.

Book of Dead

Ako vas Book of Dead podsjeća na Book of Ra, niste jedini. Obje igre bave se tematikom drevnog Egipta, iako Book of Dead nudi moderniju grafiku i atraktivnije vizuale. Međutim, ova igra ima još nešto što Novomaticov klasik nema – avanturistu Rich Wildea. S vremenom, Rich Wilde postao je neslužbena maskota Play N' GO igara. Kao protagonist ove igre te pravi Indiana Jones casino svijeta koji se hrabro nosi sa svim epskim avanturama mitskih proporcija, njegova zadaća je posjetiti grobnice i piramide drevnog Egipta.

Book of Dead jedna je od popularnijih igara ovog izdavača, a drevni Egipat pokazao se kao nepresušan izvor inspiracije i tematika draga velikom broju igrača. Ako ste ljubitelj kultnog Book of Ra, jednostavno ne postoji razlog zašto vam se i ova slot igra ne bi svidjela. Dok su vizuali Book of Ra nadograđeni tek u deluxe verziji, Book of Dead nešto je novijeg datuma pa je i vizualno atraktivniji, s većim i preglednijim rolama, što će svakako samo po sebi privući određeni broj igrača. Book of Dead spada u kategoriju visoko volatilnih slot igara, što znači da su dobitci rjeđi nego u igrama niske volatilnosti, ali su zato bogatiji. Međutim, Book of Dead nagrađuje one koji su voljni riskirati s većim ulozima.

Book of Dead: Glavne karakteristike

Book of Dead koristi dobro poznati 5x3 izgled, odnosno pet rola u tri reda, s 10 isplatnih linija. Onima koji su igrali Book of Ra, većina simbola izgledati će poznato. Među njima su i stilizirani „K“, „J“, „A“, „Q“ te broj 10 kao simboli manje vrijednosti. Ostali simboli veće vrijednosti su bogato urešeni orao, psoglavi bog Anubis, faraon, zlatna knjiga optočena amuletom skarabeja te najvrijedniji simbol, Rich Wilde glavom i bradom. Simbol knjige ujedno je i zamjenski (Wild) simbol te aktivirajući (Scatter) simbol. U funkciji zamjenskog simbola, knjiga može zamijeniti bilo koji drugi simbol na rolama i formirati dobitnu kombinaciju. U funkciji aktivirajućeg simbola, tri ili više knjiga pojavljuje se na bilo kojem mjestu, na bilo kojoj roli, što aktivira dobitak. Tada će se aktivirati besplatne vrtnje.

Book of Dead: Besplatne vrtnje i bonus runda

Tri simbola zlatne knjige sa skarabejom aktiviraju 10 besplatnih vrtnji. Tijekom besplatnih vrtnji, simbol knjige može se opet pojaviti. Ako se pojave tri simbola, broj besplatnih vrtnji može se produžiti za još deset, sve dok ne dođete do maksimalnog iznosa nagrade. Runda besplatnih vrtnji počinje odabirom posebnog, širećeg simbola, koji se može proširiti i tako pokriti sva tri položaja na roli na kojoj se pojavio. Taj simbol može se proširiti samo u slučaju kada se na aktivnim linijama mogu dodijeliti dodatne nagrade. Prednost je u tome što šireći simboli ne moraju biti jedan pokraj drugog da bi formirali dobitnu kombinaciju. Book of Dead ima i opciju „riskiranja“. To je bonus runda u kojoj imate priliku umnožiti ukupni dobitak nakon svake vrtnje. Sve što trebate napraviti je pogoditi boju ili vrstu skrivene karte. Ovo možete ponavljati do pet puta u jednoj rundi.