Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Isoftbet game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

Aztec Gold Megaways

Izdavač iSoftBet pridružuje se nizu popularnih Megaways naslova sa svojom Aztec Gold slot igrom. Kao inspiracija poslužili su drevni Azteci, civilizacija koja je dominirala Južnom Amerikom sve do dolaska Europljana. Odlaskom Montezume, Azteci lagano gube moć do svojeg konačne propasti, no njihov nestanak ne znači i da su zaboravljeni. Iza sebe ostavljaju fascinantnu arhitekturu, mitologiju i simboliku koja je pronašla svoj put do Aztec Gold Megaways slot igre.

Kako su Azteci osvajali centralnu Ameriku, tako je Megaways osvojio online casino svijet u vrlo kratkom vremenu. Riječ je o random reel modifieru koji mijenja broj simbola na roli tijekom svake vrtnje. Ukratko, svaki spin donosi drugi broj simbola na svakoj roli, čime broj mogućih kombinacija podiže na tisuće, točnije 117,649.

Aztec Gold Megaways ima sličnu premisu kao i većina drugih slot igara koje se temelje na simbolici izgubljenih civilizacija. Često zamišljamo drevne hramove kao utočišta izgubljenog blaga pa na tome i Aztec Gold temelji svoju pozadinsku priču. Igra će vas na prvu oduševiti modernom grafikom, a sam duh Azteca odlično je prikazan. Za to se brine džungla u pozadini, role uokvirene rustikalnim klesanim kamenom te glazba koja dodatno dočarava atmosferu. Mnogi će se složiti da je riječ o jednoj od grafički najbolje izvedenih Megaways igara koje trenutno možemo zaigrati. Simbole čine zlatna devetka te oni veće vrijednosti – zmija, ptica, jaguar i Montezuma kao najvrjedniji simbol, a igra se na šest rola.

Aztec Gold Megaways: Osnovne značajke

Aztec Gold koristi dobro poznati i popularni Megaways, dostupan na čitavom nizu drugih slot igara. Aztec Gold svrstava se u igre srednje do visoke volatilnosti, što znači da su nagrade nešto bogatije u usporedbi s igrama niže volatilnosti. Zahvaljujući „kaskadnom“ sustavu dobitaka, koji na prvu možda zvuči komplicirano, Aztec Gold pruža osvježavajuće iskustvo moderne slot igre. U suštini, kaskadni sustav svodi se na efekt slapa – pobjedničke kombinacije miču se s rola kako bi napravile prostora za nove koje mogu pasti na njihovo mjesto i tako u krug.

Igra odličnu grafiku Megaways sustav pomalo kompenzira manjim brojem značajki. Tako možemo istaknuti Aztec Gold Cash Respin. Može se aktivirati kada scatter simbol sunčevog diska (Sun Disc) padne na rolu i otključa tri respina. Scatter simboli su zaključani, a svaki novi koji dobijete također ostaje zaključan te ponovno postavlja respin na 3. Svaki scatter simbol nosi određenu vrijednost ili tri jackpota.

Mini jackpot podiže ulog 30 puta, Major 100 puta, a Mega 1000 puta. U slučaju da Scatter simboli pokriju cijelu rolu, aktivira se faktor množenja od 3 ili 7 za sve dobitke na njoj. Značajku je teško opisati riječima, ali u praksi funkcionira odlično i isplati se probati igru zbog nje.

Aztec Gold Megaways: Zaključak

Zahvaljujući Megaways sustavu, Aztec Gold dinamična je i moderna slot igra koja pruža poznato Megaways iskustvo u nešto drugačijem pakiranju. Vizualno, riječ je o jednoj od trenutno najljepših online slot igara. Kaskadni sustav dobitaka te Cash Spin bonus svakako zaokupljaju pažnju i podižu užitak igranja, a zahvaljujući fiksnom množitelju od čak x1000, posebno će se svidjeti igračima koji vole visoke dobitke.