Rizk logo

Bodovi

Sadržaj bodova

Vrtnje

Broj odigranih vrtnji i koliko ih preostaje do kraja utrke.

Niz

Niz tvojih dobitaka ili gubitaka na temelju zadnje vrtnje. Zvjezdice predstavljaju dobitke, lubanje predstavljaju gubitke.

Vrtnje :
Igra :

This Oryx Gaming game is operated by MT SecureTrade Limited, a company incorporated in Malta. See terms and conditions for further information. # SMS Gateway settings

40 Super Hot

Rizk u svojoj bogatoj ponudi nudi još jedan odličan retro naslov poznatog izdavača EGT (Euro Games Technology). 40 Super Hot svidjet će se ljubiteljima igara u retro stilu, ali i ostalim sličnim EGT-ovim naslovima, kao primjerice 20 Super Hot, koji prati sličnu tematiku. Uz bonus značajke i klasično sučelje s voćkicama, 40 Super Hot nudi još više u odnosu na prethodno spomenuti naslov pa će tako biti odličan odabir za sve fanove retro slot igara. EGT se i ovdje držao svoje provjerene formule – čistih linija sučelja, jasno odvojenih elemenata, gdje funkcionalnost i preglednost imaju prednost.

40 Super Hot: Značajke i simboli

Ovaj naslov napravljen je s 40 fiksnih isplatnih linija, s pet rola u četiri reda. Isplate idu s lijeva na desno, počevši od krajnje lijeve linije. Scatter dobici pribrajaju se linijskim dobicima, gdje se isplaćuje veći iznos. Svi linijski dobici množe se s ulogom na dobitnoj liniji, dok se Scatter dobici množe s ukupnim ulogom.

Osnovni simboli igre 40 Super Hot prate klasičnu slot tematiku s kojom su svi upoznati. Kao simboli najniže vrijednosti izdvajaju se naranče, limuni i višnje. Nešto veću vrijednost imaju lubenice i šljive, a od voća najveću vrijednost ima simbol grozda. Scatter simbol igre 40 Super Hot je žuta zvijezda, dok je Wild simbol crvena sedmica. Sedmica pak ima dvije funkcije. Jedna od njih je da služi kao klasični Wild simbol koji može zamijeniti sve simbole osim Scatter simbola. No u slučaju da se dobitak formira iz linije sedmica, nagrada se višestruko povećava.

40 Super Hot daje ti dodatnu šansu za povećavanjem zarade kroz „Gamble“ značajku. Ona se pokreće ukoliko si osvojio 1400 dijamanata, ili manje. Tada s donje desne strane imaš kućicu koja te vodi do novog sučelja s ponuđenim crnim ili crvenim kartama. Klađenje se odvija tako da odabereš crvenu ili crnu boju. Pogodiš li točno, dobitak se dupla. Sve ove informacije, kao i detalji oko isplatnih linija, dostupni su klikom na plavu ikonicu „i“ u donjem lijevom kutu.

Iako igru odlikuje jednostavno sučelje, ono je pregledno i prilagodljivo svim vrstama uređajima, stoga je možeš zaigrati na mobitelu, tabletu, laptopu ili stolnom računalu.

40 Super Hot: Progresivni jackpot

EGT-ove igre standardno dijele odličnu značajku naziva Jackpot Cards, što je nazi za progresivni mystery jackpot na četiri razine. Svaka razina donosi određenu vrijednosti dobitka, koji odgovara boji odabranih karata. Naime, razinama su dodijeljene boje – prva razina označena je trefom, druga karom, treća srcem, a zadnja pikom. Na tebi je da odabereš između 12 polegnutih karata sve dok ne odabereš tri karte koje pripadaju istoj boji. Jackpot Cards progresivni jackpot pokreće se nasumično na kraju runde.